Zamčené PZ dveře OI

Jakékoliv dotazy týkající se problémů, údržby vozů koncernu VW. Týká se jen VW/Audi/Škoda/Seat

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Rohol
Přispěvovatel
Odpovědi: 0

Zamčené PZ dveře OI

Příspěvek od Rohol »

Prosím o radu. Zůstaly mi zamčené PZ dveře na OI. Píše to chybu 931 a 1336. Jak mám otevřít dveře bez poškození? Vím že mám asi pátrat ve sloupku (konektor,kostra) ale když to bude v zámku, tak nevím jak se citelně dostat do dveří (wallbash)
Jirka186
Přispěvovatel

Příspěvek od Jirka186 »

musiš sundat tapec jde to blbě povol všechny šrouby na který se dostaneš pak ho vydloubni od okna at nedrží za dvře a misíš snim opatrně škubnou směem nahoru a zaroven k sobě a si u zamku
Volkswagen das auto=život je boj
slovacek.milos
Aktivista

Příspěvek od slovacek.milos »

Jirka186 píše:musiš sundat tapec jde to blbě povol všechny šrouby na který se dostaneš pak ho vydloubni od okna at nedrží za dvře a misíš snim opatrně škubnou směem nahoru a zaroven k sobě a si u zamku
dobrý nápad jirko ale ruku na srdce nidy jsi to nedělal co?
Rohol
Přispěvovatel

Příspěvek od Rohol »

No pod tapec se snad dostanu, ale na zámek to bude horší, šrouby jsou přece z venku. Já jen jestli tam není nějaká finta jak vyblokovat SAVE, pak už to otevřu normálně, jestli se nepletu.
kaso
Nováček

Příspěvek od kaso »

Ahoja,před rokem jsem se potýkal se stejným problémem-dokonce i na stejných dveřích a taky jsem hledal řešení bez poškození dveří a pomohla mi jednoduchá věc.Bušil jsem pěstí okolo vnější kliky a přitom současně mačkal dálku.A po několika úderech save povolil a kolík vyskočil.Protože jsem to zprovoznil tímto způsobem a neopravil pořádně,tak jsem pak tapec připevnil jen na šroubky,které lze povolit při zavřených dveřích.Dosud takto jezdím a zámek funguje,jak má.Třeba ti to pomůže.
slovacek.milos
Aktivista

Rohol píše:No pod tapec se snad dostanu, ale na zámek to bude horší, šrouby jsou přece z venku. Já jen jestli tam není nějaká finta jak vyblokovat SAVE, pak už to otevřu normálně, jestli se nepletu.
vyhaž sedáky servi tapec tahej za hejblata, zkus všechno možné co píše kaso,
poslední fáze je dláto a roztřískat ten zámek, dělám to tak že mám druhý zámek na něm si oživím pamět jak to maká a když to nejde nastoupí dlíto a kladivo ;)
josef10
Aktivista

Příspěvek od josef10 »

To Rohol:

pomuže jedine jak psal kolega mačkat dalkove na klici a pokud to nepomuze, tak uz jedine hruba síla .... flexa.... resil jsem to na svem aute a i kdyz se dostanes na zamek tak ti je to stejne prd platny pokud je to v SAFE rezimu...
pokornasek.pepan
Aktivista

Příspěvek od pokornasek.pepan »

zkus si odpojit + kontakt na baterce a parkrat snim škrtni mohl by se odemknout , nebo zkus akcni členy v airbagu ,je tak crash test pri nem se to odemknou dvere... jinak rozbít :roll:
Power156
Aktivista

Příspěvek od Power156 »

josef10 píše:To Rohol:

pomuže jedine jak psal kolega mačkat dalkove na klici a pokud to nepomuze, tak uz jedine hruba síla .... flexa.... resil jsem to na svem aute a i kdyz se dostanes na zamek tak ti je to stejne prd platny pokud je to v SAFE rezimu...
FLEXU??? to snad ne, sundat tapec poseknout zámek a rozevřít ho, uvnitř se rozkočí a nekdy ho i zachráníš....Ale flexou asi ne (LOL)
josef10
Aktivista

Příspěvek od josef10 »

Power156 píše:
josef10 píše:To Rohol:

FLEXU??? to snad ne, sundat tapec poseknout zámek a rozevřít ho, uvnitř se rozkočí a nekdy ho i zachráníš....Ale flexou asi ne (LOL)
demontujes zadni kolo+podbeh a jiskry jen litaj.... :D
slovacek.milos
Aktivista

josef kolo bych ani dole nedával rozbrus 23O řízeš panty dveře vypáčíš a hodíš do šrotu stejně je léto bude hic a dveře jsou ničemu

závada se nebude opaovat ;)
josef10
Aktivista

Příspěvek od josef10 »

slovacek.milos píše:josef kolo bych ani dole nedával rozbrus 23O řízeš panty dveře vypáčíš a hodíš do šrotu stejně je léto bude hic a dveře jsou ničemu

závada se nebude opaovat ;)
miloši to je dobrej napad a nemusis poustet ani klimatizaci... jen pri desti si musi osadka prikryt kolena nejakym igelitákem...
slovacek.milos
Aktivista

když přišla v rusku bouřka tak ti co seděli ve vlaku u okna si dávali pláštěnky a vůbec jim to nepřišlo zvláštní ;)
PeSko
Přispěvovatel

Příspěvek od PeSko »

odpoj baterku na aspoň půl hoďky pak si připrav centrál,připoj + a mačkej jak zběsilej, když budeš mít štěstí tak pujde na první zmáčknutí
OIII-DDYA
1T3-CAYC (Ex) soft: zatím "cinklej=DG"
OI-ASZ-L&K (Ex) soft:DP ( prodáno :(
slovacek.milos
Aktivista

PeSko píše:odpoj baterku na aspoň půl hoďky pak si připrav centrál,připoj + a mačkej jak zběsilej, když budeš mít štěstí tak pujde na první zmáčknutí
já ty baterky u různých značek aut odpojoval, cvakal o mínus, mačkal i tím centrálem, dálkáčem, a naopa se to jen zamykalo nebo nic, i ovladčku na televizi ale neměl jsem nidy štěstí ;)
Odpovědět

Zpět na „Údržba/problémy VW group (DIESEL)“