Zamčené PZ dveře OI
Moderátoři: šulda, Moderátoři
-
- Přispěvovatel
Odpovědi: 0
Zamčené PZ dveře OI
Prosím o radu. Zůstaly mi zamčené PZ dveře na OI. Píše to chybu 931 a 1336. Jak mám otevřít dveře bez poškození? Vím že mám asi pátrat ve sloupku (konektor,kostra) ale když to bude v zámku, tak nevím jak se citelně dostat do dveří 

-
- Aktivista
Ahoja,před rokem jsem se potýkal se stejným problémem-dokonce i na stejných dveřích a taky jsem hledal řešení bez poškození dveří a pomohla mi jednoduchá věc.Bušil jsem pěstí okolo vnější kliky a přitom současně mačkal dálku.A po několika úderech save povolil a kolík vyskočil.Protože jsem to zprovoznil tímto způsobem a neopravil pořádně,tak jsem pak tapec připevnil jen na šroubky,které lze povolit při zavřených dveřích.Dosud takto jezdím a zámek funguje,jak má.Třeba ti to pomůže.
-
- Aktivista
vyhaž sedáky servi tapec tahej za hejblata, zkus všechno možné co píše kaso,Rohol píše:No pod tapec se snad dostanu, ale na zámek to bude horší, šrouby jsou přece z venku. Já jen jestli tam není nějaká finta jak vyblokovat SAVE, pak už to otevřu normálně, jestli se nepletu.
poslední fáze je dláto a roztřískat ten zámek, dělám to tak že mám druhý zámek na něm si oživím pamět jak to maká a když to nejde nastoupí dlíto a kladivo

-
- Aktivista
FLEXU??? to snad ne, sundat tapec poseknout zámek a rozevřít ho, uvnitř se rozkočí a nekdy ho i zachráníš....Ale flexou asi nejosef10 píše:To Rohol:
pomuže jedine jak psal kolega mačkat dalkove na klici a pokud to nepomuze, tak uz jedine hruba síla .... flexa.... resil jsem to na svem aute a i kdyz se dostanes na zamek tak ti je to stejne prd platny pokud je to v SAFE rezimu...

demontujes zadni kolo+podbeh a jiskry jen litaj....Power156 píše:FLEXU??? to snad ne, sundat tapec poseknout zámek a rozevřít ho, uvnitř se rozkočí a nekdy ho i zachráníš....Ale flexou asi nejosef10 píše:To Rohol:
pomuže jedine jak psal kolega mačkat dalkove na klici a pokud to nepomuze, tak uz jedine hruba síla .... flexa.... resil jsem to na svem aute a i kdyz se dostanes na zamek tak ti je to stejne prd platny pokud je to v SAFE rezimu...

-
- Aktivista
miloši to je dobrej napad a nemusis poustet ani klimatizaci... jen pri desti si musi osadka prikryt kolena nejakym igelitákem...slovacek.milos píše:josef kolo bych ani dole nedával rozbrus 23O řízeš panty dveře vypáčíš a hodíš do šrotu stejně je léto bude hic a dveře jsou ničemu
závada se nebude opaovat
-
- Aktivista
-
- Aktivista
já ty baterky u různých značek aut odpojoval, cvakal o mínus, mačkal i tím centrálem, dálkáčem, a naopa se to jen zamykalo nebo nic, i ovladčku na televizi ale neměl jsem nidy štěstíPeSko píše:odpoj baterku na aspoň půl hoďky pak si připrav centrál,připoj + a mačkej jak zběsilej, když budeš mít štěstí tak pujde na první zmáčknutí