Octavia 99 nouzovy rezim(help)
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Octavia 99 nouzovy rezim(help)
Dobry den,
Prosim vas ja jsem si nechal na podzim naladit octavii r.v.99 81kW cca na 92-96kW,prosim vsechno frcelo jak melo,az vcera jsem prijel domu a po pul hod jsem odjizdel pryc s tim ze mi to vubec netahlo.zastavil jsem sel jsem neco vybavit a po cca20min jsem odjizdel a auto jelo jako pred tim..prosim vas cim to je,ze se to zase vratilo,na ten vykon s tim ze jsem to zkousel a tocil tesne pred 4000tisici otacek.a vse ok..
Prosim vas ja jsem si nechal na podzim naladit octavii r.v.99 81kW cca na 92-96kW,prosim vsechno frcelo jak melo,az vcera jsem prijel domu a po pul hod jsem odjizdel pryc s tim ze mi to vubec netahlo.zastavil jsem sel jsem neco vybavit a po cca20min jsem odjizdel a auto jelo jako pred tim..prosim vas cim to je,ze se to zase vratilo,na ten vykon s tim ze jsem to zkousel a tocil tesne pred 4000tisici otacek.a vse ok..
- vojta_TDi
- Přispěvovatel
Odpovědi: 0
Re: Octavia 99 nouzovy rezim(help)
nějaká závada v řj motoru?maximus píše:Dobry den,
Octavia I. 1.9 TDi PD Combi 4x4 74kw / EGR OFF
-
- Aktivista
tohle jinde nabízíš a přitom se takto ptáš?muzu nabidnou chip pro vsechny znacky aut..krom toyota..
Breclavsko
cena 5000kc
Octavie oprava teplych startu pomoci pc zvednuti stratovaci davky cena 2000Kc
Kontakt: SZ

Bez diagnostiky se nehnešDobry den,

Octavia TDI (ASV)≈110kW MAF off MAP on chip můj
-
- Aktivista
pokud to auto zas normáně jede tak se nepohneš kolikrát ani s diagnostikou
možná ještě tento starý vag http://www.vestirna.com/koule/
občasní výpadky jedině napíchnout štěnici a pak vyhodnocovat
možná ještě tento starý vag http://www.vestirna.com/koule/
občasní výpadky jedině napíchnout štěnici a pak vyhodnocovat

-
- Aktivista
nabizeny sluzby je jen pro vas users z fora pro JM Breclavsko atd..jen pisu ze kamarad tohle dela..nic jinyho..
nejde o reklamu,ale u vas kdyz jste z JM muzete zajet i k nemu a nemusite napr z Breclavi do Brna nebo nekam..
tod vse k dane veci.
uvidim v PO jdu na diagnostiku..kazdopadne to turbo se mi moc nechce sundavat pokud to tim nebude,pac jsou tam pry nejaky srouby a ty se muzou zatrhnout nebo tak nejak me na to upozornoval v servisu znamej..pak by doslo k vymene celeho turba..
ale pokud by to slo sundat v poho tak to vycistim i ze sanim:D
tak vidim ze to muze byt cim koli
nejde o reklamu,ale u vas kdyz jste z JM muzete zajet i k nemu a nemusite napr z Breclavi do Brna nebo nekam..
tod vse k dane veci.
uvidim v PO jdu na diagnostiku..kazdopadne to turbo se mi moc nechce sundavat pokud to tim nebude,pac jsou tam pry nejaky srouby a ty se muzou zatrhnout nebo tak nejak me na to upozornoval v servisu znamej..pak by doslo k vymene celeho turba..

ale pokud by to slo sundat v poho tak to vycistim i ze sanim:D
tak vidim ze to muze byt cim koli