zatéká do passata

Jakékoliv dotazy týkající se problémů, údržby vozů koncernu VW. Týká se jen VW/Audi/Škoda/Seat

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Odpovědět
Kily83
Přispěvovatel
Odpovědi: 0

zatéká do passata

Příspěvek od Kily83 »

Zdarec chlapi, mám problém dneska jsem byl v myčce a během mytí se mi u spolujezdce na předním sloupku udělala mapa od vody. Teď začalo pršet a začalo se to zhoršovat už je mapa po celém sloupku až dolů. Udělalo to dneska poprvé a zrovna když večer odjíždím na dovolenou. Nevíte čím to může být. Díky za každou radu
slovacek.milos
Aktivista

Re: zatéká do passata

Příspěvek od slovacek.milos »

Kily83 píše:Zdarec chlapi, mám problém dneska jsem byl v myčce a během mytí se mi u spolujezdce na předním sloupku udělala mapa od vody. Teď začalo pršet a začalo se to zhoršovat už je mapa po celém sloupku až dolů. Udělalo to dneska poprvé a zrovna když večer odjíždím na dovolenou. Nevíte čím to může být. Díky za každou radu

vytáhni baterku pod ní je sifon vraž tam hadici a prolej bude ucpaný, bacha no code radio ;)
Kily83
Přispěvovatel

Příspěvek od Kily83 »

ale ono to zacina od vrchu od sloupku u spolujezdce a ta mapa je vazne velka. popravde sam nevim jestli to ted zmaknu a venku leje a ja nemam ani garaz. Vim ze je nedele ale nenasel by se nekdo na pomoc????? jsem z brna
slovacek.milos
Aktivista

Příspěvek od slovacek.milos »

nepřindo majo zatlo hoknu a servisy so zamachlovaný ;)
adrian_B
Přispěvovatel

Příspěvek od adrian_B »

nehrdzavie ti hrana nad čelným sklom? mne zatekalo práve tade :roll:
Kily83
Přispěvovatel

Příspěvek od Kily83 »

ne nic tam rezavyho neni co jsem videl zkousel jsem to ted rozdelavat. Je mi jasny ze maji vsichni zavreny ted-.
Odpovědět

Zpět na „Údržba/problémy VW group (DIESEL)“