Zablokovaná jednotka
Moderátoři: šulda, Moderátoři
-
- Sběrač informací
Zablokovaná jednotka
Zdar chlapy mám problém.. Dostalo se ke mě auto který někdo nachipoval nějakou nalejvárnou.. Problém je že autu bliká žhavení a s jednotkou motoru se VAG-COMem ani Super Vagem nespojím.. Půjčil jsem si tedy nějak čína Galleto že se pokusím nahrát tam origo (podotýkám že k autu mám jak origo mapu tak tu co tam ted je na CD) Bohužel ani ten se s jednotkou nespojí.. Jakýkoliv jiný auto se spojí ale tady napíše data reading a zustane viset.. Zkoušel sem odpojit pojistku budíku a zkoušel sem i vyndat pojistku jednotky.. Vše je OK... Teď jde o to než to odvezu někomu kdo se v tom vyzná víc nežli já jestly pro to nemohu ještě něco udělat.. Co zkusit? Jo a chyba v budíkách byla ŘJ motoru žádná komunikace..prosím o pomoc.. Děkuji 

Seat Toledo 1,9 TDI AFN Magnus rv.97
- podvozek TA Technix, kola ATS Cup 15"
-
- Sběrač informací
To sem ještě nikdy nezkoušel ale pinout bych asi našel. Mám ji tedy napinovat a zkusit načíst jo? Co mám použít pro to abych jí načetl na stole? Němáte někdo udělanou redukci nebo inspiraci jak udělat redukci? Mám k dispozici svazky z aut takže co se týče konektorů nebo kabeláže mám dá s říct cokolivpicus16 píše:skus ji na stole
-
- Sběrač informací
-
- Sběrač informací
-
- Sběrač informací
Proto se ptám.. Chtěl bych to vyřešit sám je to levnější řešení... To že nevim co je ELNECK už rovnou znamená že nejsem schopen to vyřešit?váha píše:a to je ten problém proč to pravděpodobně nikdy nedáš dokupy,napiš odkud jsi někdo ti to dá dokupy

EDIT: Aha nebavíme se o ELNECKU ale o ELNECU

-
- Sběrač informací
-
- Sběrač informací
-
- Sběrač informací
Já sem to nedělal nikdy a s pajkou umim tak akorát okapyjini píše:Proč? Dělal jsem to několikrát a potom vždy OK.MTX-Toledo píše:Díky pane tak na to kašluBrouk píše:vypajet 29F400 flash 44pin a nahrat do ni original tim elencem a je to .

BTW: Je tady nějakej soukromník co je ochoten to udělat popř. za kolik?