Renault Scenic 19dci rozjezd
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Renault Scenic 19dci rozjezd
Prosim o pomoc s Renault scenic 19dci r.v. 2001 zacal stracet vykon nastartovat lze normalne ,chod motoru je ok ale pri posteni spojky pri rozjezdu pokazde chcipne motor. Motor jde pomalu do otacek zhruba na 3000 a al ne .Diagnostika hlasila 0 chyb. Nemate s timto nekdo zkusenost ? Dyky za pripadne rady
Tak jsem procistil vsechny kontakty, odpojil vyfuk ale stale nic. Nekdy to jde vytocit i vice ale narust je pomalejsi a a nekdy to po nastartovani jde pouze do tech 3000 a pritom motor houpe.
Tak jsem procistil vsechny kontakty, odpojil vyfuk ale stale nic. Nekdy to jde vytocit i vice ale narust je pomalejsi a a nekdy to po nastartovani jde pouze do tech 3000 a pritom motor houpe.
-
slovacek.milos
- Aktivista
u Ceskych Budejovic na jihu ale na diagnostice jsem to mel nic to nenaslo mam podezreni na cerpaddlo, pac to z vyfuku vice kouri a jde z toho smrad jako nespal. nafta. Jako omezovak Ty o necem vis?slovacek.milos píše:je to na mrtvici cologiku to nemá, těch tři tisíce otáček to funguje jak omezovák že
![]()
bez diagnostiky stím nepohneš, s čistěmím kontaktů a odpojováním výfuku jsi na tuto nemoc krátký![]()
kde bydlíš![]()
-
slovacek.milos
- Aktivista
-
slovacek.milos
- Aktivista