nejde nastartovat 1,4tdi
Moderátoři: šulda, Moderátoři
nejde nastartovat 1,4tdi
zdar hoši mam problem z polem 1,4tdi toci a nejde nastartovat zavadu nepíše žiadnu palivo filter ok.vie mi niekto poradit co stým???dakujem
-
- Aktivista
Re: nejde nastartovat 1,4tdi
ja by som skontroloval alarm a Imobilizér.dadin píše:zdar hoši mam problem z polem 1,4tdi toci a nejde nastartovat zavadu nepíše žiadnu palivo filter ok.vie mi niekto poradit co stým???dakujem
Re: nejde nastartovat 1,4tdi
to by naskocil a zdechnulmiko09 píše:ja by som skontroloval alarm a Imobilizér.dadin píše:zdar hoši mam problem z polem 1,4tdi toci a nejde nastartovat zavadu nepíše žiadnu palivo filter ok.vie mi niekto poradit co stým???dakujem
VW Touran 2.0TDI BKD Highline chip by dragpower.cz
-
- Aktivista
Mám teď podobný problém s F2 1.4TDI, najeto 44tkm, auto ráno nejde vůbec nastartovat, můžu startovat jak dlouho chci a nic. Tak jsem zkusil čistič brzd i když jsem moc nechtěl a auto naskočilo. Pak už běží normálně, ale zítra bude problém to nastartovat. Tak nevím co s tím. Může to být tandem při těchto km? Mám tu z 1.9, ale nevím jestli pasuje.
Jinak svíčky, žhavení ok, vag bez závad, filtr nový, čerpadlo v nádrži ok
Jinak svíčky, žhavení ok, vag bez závad, filtr nový, čerpadlo v nádrži ok
VW Multivan 245ps už není, nyní A4 quattro
mě to pod 10 stupnu taky huř chytá.. třeba tak až na 3 otočku.. nevim jestli to nahodou ještě nemuže byt tim že starter meně točí.. asi ho budu muset rozebrat a promazat a taky pročistit kostry.. žhavky jsem kontroloval a vypadaly ještě ok.. jinak tandem tam z 1.9pasuje.. doporučuju bosh a třeba ten co ma na konci myslím M,, je líp konstrukčně řešení oproti lucasu.. má víc šroubku na víčku a má oboje těsnění plechové.. lucas má obě gumove a věčně to prochcává..
polo 1.4tdi AMF