1.9 TDi 66Kw nejde vytočit?
Moderátoři: šulda, Moderátoři
1.9 TDi 66Kw nejde vytočit?
Nevíte někdo čím může být že nejde do otáček? Šlápnu na plyn a dlouho leze do 2500 a občas se chytne že z toho není sdi, ale td.
Audi a4 quattro afn
To by aj mna zaujmalo..turbo počuť ako tlačipekne si popiskava,ale akesi to je lenive do 2000ot,potom ked točim dalej tak to ide fpohode...je dlha reakcia na plyn,zatlačim plynovy pedal na podlahu a pokial sa to nedostane nad 2500ot tak dlho trva kym začne akcelerovať,nad 2500ot sa už chyta plynu už reaguje lepšie.
VW GOLF IV. 1,9TDI 66kW ALH 

Prvně bych udělal log,tam se vše potvrdí,či vyvrátí.
A k tomu čištění váhy:
četl jsem na to hodně diskuzí, kde se převážně hromadily názory, že to nejde, že se tím úplně zničí apod. Záleží asi na tom, jak je váha navržená. U TDi ALH je snímací plíšek v takovém kanálku. Měl jsem s ní také problém (dávala málo
) Já jsem ji tenkrát přes všechna varování vymontoval - byla na ní vrstvička prachu a vyčistil v tech. benzínu a to i tak, že jsem vatou namočenou v benzínu otíral snímací plíšek. Nechal vyschnout a vrátil zpět. Od té doby (1,5roku) funguje jak má....
A k tomu čištění váhy:
četl jsem na to hodně diskuzí, kde se převážně hromadily názory, že to nejde, že se tím úplně zničí apod. Záleží asi na tom, jak je váha navržená. U TDi ALH je snímací plíšek v takovém kanálku. Měl jsem s ní také problém (dávala málo

já jí taky čistil ASV 81kw...koupil jsem čistič brzd od sheronu,celý ten tubus,mřížku a i ten snímací drátek pořádně vystříkal a pak kompresorem vyfoukal ve směru proudění vzduchu a nechal na slunci vyschnout...rozhodně se nezničila a i se mi zdá,že auto jede o malinko lépe...log jsem zatím nedělal...
Škoda Octavia 3 Combi 1,6 TDi CR 81kw CXXB, r.v. 2017 + Škoda Rapid 1,2 TSi CBZA rv 2013...VCDS MAX, VIS Online, Delphi 2020.23