chlapi nevíte co může způsobovat že už mi 2x prasklo to samé rameno na zadní nápravě za 2 měsíce ?? je to to horní rameno které jde z nápravnice do těhlice. prosím pomoste mi
zarezlej "kulovej čep" resp. po inovaci silentblok v těhlici
Oct ALH 66Kw-4??Nm 1??PS
klika,písty,ojnice,saní ARL včetně IC,vedení 60mm,turbo Hybrid-Oleg,trysky PP764+11mm hlava DPF ON
SW Dieselpower
jednohmota+HDS57převodovka hybrid LHW,brzdy CupraR 323mm př. 288x22mm zad. CO JEDE MUSi BRZDIT!
Ladas píše:zarezlej "kulovej čep" resp. po inovaci silentblok v těhlici
takže myslíš že to praská kvůli tomu silenbloku co to rameno drží v těhlici ? takže pokud to dobře chápu tak ten silenblok nechodí tudíž se kroutí to rameno a praskne je to tak ?
Oct ALH 66Kw-4??Nm 1??PS
klika,písty,ojnice,saní ARL včetně IC,vedení 60mm,turbo Hybrid-Oleg,trysky PP764+11mm hlava DPF ON
SW Dieselpower
jednohmota+HDS57převodovka hybrid LHW,brzdy CupraR 323mm př. 288x22mm zad. CO JEDE MUSi BRZDIT!
Jak zarezlej silentblok?? čep bych pochopil ale tady to snad pruží na gumě tak co je tam špatně? dík
Jo a jinak zavřit to nejde?
OI TDI PD 4x4 COMBI, 312/260, TT, VB,PP 1043,FMIC,HDS,FMH ,HP-sporting,17 SPIDER,D5WSC-TP5, 193/421 PRODÁNO
T5 TRANSPORTER 1,9PD,
CBR 1000RR
ZAJÍMÁM SE O BUDOUCNOST, PROTOŽE V NÍ HODLÁM STRÁVIT ZBYTEK ŽIVOTA.
starý verze maj železný čep nový už silentblok a tam to nepraská...
Oct ALH 66Kw-4??Nm 1??PS
SW Dieselpower
takže myslíš že to praská kvůli tomu silenbloku co to rameno drží v těhlici ? takže pokud to dobře chápu tak ten silenblok nechodí tudíž se kroutí to rameno a praskne je to tak ?
dle foto mi to připádá jak silentbok , ale zdání klame ??
OI TDI PD 4x4 COMBI, 312/260, TT, VB,PP 1043,FMIC,HDS,FMH ,HP-sporting,17 SPIDER,D5WSC-TP5, 193/421 PRODÁNO
T5 TRANSPORTER 1,9PD,
CBR 1000RR
ZAJÍMÁM SE O BUDOUCNOST, PROTOŽE V NÍ HODLÁM STRÁVIT ZBYTEK ŽIVOTA.
dle foto mi to připádá jak silentbok , ale zdání klame ??
teď jste mě trochu pomátli já tam mám silenblok. takže to praská jenom když je tam čep? ale kdyyž jsem to rameno měěnil tak jsem s tím silentblokem ani nepohl prostě to nešlo ničím a rameno jsem tam musel dostat víceméně trošku násilím
vojta_TDi píše:chlapi nevíte co může způsobovat že už mi 2x prasklo to samé rameno na zadní nápravě za 2 měsíce ?? je to to horní rameno které jde z nápravnice do těhlice. prosím pomoste mi
[/img]
jinak ty zadni kotouce jsou po smrti... nebrzdi ti zadek...
jericho-3 píše:Je to ulomené, rameno má omezenou pohyblivost, utáhl bych je až na zemi..Je vidět, že se nejdřív nalomilo a pak úplně prasklo..Anebo jsou z Malajsie..
přesně nejdřív se nalomilo a pak až prasklo... myslíš že by to mohlo být tím silentblokem ?