Dobry den,
Prosim vas nechal jsem si nechal na podzim naladit octavii r.v.99 81kW cca na 92-96kW,prosim vsechno frcelo jak melo,az vcera jsem prijel domu a po pul hod jsem odjizdel pryc s tim ze mi to vubec netahlo.zastavil jsem sel jsem neco vybavit a po cca20min jsem odjizdel a auto jelo jako pred tim..prosim vas cim to je,ze se to zase vratilo,na ten vykon s tim ze jsem to zkousel a tocil tesne pred 4000tisici otacek.a vse ok..
tohle se mi stalo cca pred mesicem a tedka behem dvou dnu mi to udelalo dvakrat,prosim vas nevite co to muze byt?hledal jsem zde na foru,ale nejak nic jsem nenasel..
prosim poradte mi co a jak s tim dal..
na diagnostice mi rekl mechanik ze to bude asi venti pod turbem nebo zasrany turbo..?
muze to byt i neco jineho?
nouzový režim
Moderátoři: šulda, Moderátoři
řídící jedno tka motoru ti skáčee do nouzového režimu...po restartu klíčkem se vrátí do normálu...chyba bude zapsaná v paměti,tak jeď k někomu na vag a nech si vyčíst závady...s největší pravděpodobností bude chyba v regulaci plnícího tlaku...ventil N75,podtlakové hadičky,zatuhlé lopatky v turbu...a nebo něco jiného,kadždopádně napřet VAG...
Škoda Octavia 3 Combi 1,6 TDi CR 81kw CXXB, r.v. 2017 + Škoda Rapid 1,2 TSi CBZA rv 2013...VCDS MAX, VIS Online, Delphi 2020.23
No ono Ti záleží či ich chce povoliť a vyskrutkovať alebo má v šuplíku druhé turbo a potrebuje sa ho zbaviť a Ty si ten milosrdný na ktorého to našije. Mechanika si vyberá každý sám.maximus píše:ok,on mi rikal ze je asi nejlepsi vycistit turbo,ale varoval me pred jakyma si sroubama,ze se muzou ponicit a pak bude nutne nove turbo
Šróby sa dajú povoliť, prípadne trochu nahriať a povoliť a keď ho urve tak odvrtať, narezať zavit.Žiadna veda...hlavne s rozumom a citom.
PS:doplň si profil o bydlisko a možno sa Ti niekto šikovný ponúkne aj z fóra.
G IV,variant,66 kW,ALH + niečo naviac od BH motor