Jak vyndám vstřiky u 530d?

Moderátoři: šulda, Moderátoři

ppeettrr
Nováček
Odpovědi: 0

Jak vyndám vstřiky u 530d?

Příspěvek od ppeettrr »

Ahoj mám to ve stavu viz foto a zaboha s tim nemůžu hnout. Máte na to nějaký ígl, nabo to musim dát dohromady a někam odvízt? Popřípadě jestli máte někdo přípravek na vyndání okolí Pelhřimov a Jindřichův Hradec určitě se domluvíme...

Obrázek

Obrázek
jericho-3
Aktivista

Příspěvek od jericho-3 »

Chce to trpělivost, jinak jsem to sledoval na You-tube, mají na to vytahovák hydraulický, šlo to jako po másle...A mám za to, že je tam i firma ..Poslal bych ti avízo, ale neumím to přenést..Dej tam trysky HDi a ono to naskočí... :)
nepropadat panice...
ppeettrr
Nováček

Příspěvek od ppeettrr »

Takže myslíš, že to byndám za pomocí sikovek??? jenže to se dostanu jen k prvnímu ostatní jsou fakt zalezlí do plastu... Spíš právě nikoho kdo mám možnost si to půjčit.
jericho-3
Aktivista

Příspěvek od jericho-3 »

Nevím, jestli se to půjčuje, ale slyšel jsem /bez záruky/, že přijeli hoši /byl to 2,2 HDI/ a na autě vyndali hydraulikou trysky za 8 000kč.. :(
nepropadat panice...
hansdob
Aktivista
Odpovědi: 1

Příspěvek od hansdob »

dělal jsem to min týden drží jen za okroužek v tom plastu. tak ofoukat vyčistit okolí (aby po vyndání nepadal bordel dovnitř) nalej nějaký mazadlo a opatrně rozhýbat dostran a až se budou hýbat do stran tak širokej šroubovák popačovat opatrně a na vstřik přišroubovat starou naftovou trubku a tahat ve dvou se to dělá lépe.
přesnou historii nepamatuji.....třebaaaa zetor 25K
Tomas.cz
Aktivista

Příspěvek od Tomas.cz »

jericho-3 píše:Nevím, jestli se to půjčuje, ale slyšel jsem /bez záruky/, že přijeli hoši /byl to 2,2 HDI/ a na autě vyndali hydraulikou trysky za 8 000kč.. :(
Na 2.2HDi jsem vyndaval zpětným kladivem, kolega vyrobil dvoumužné s asi 5kg závažím, 3 vstřiky jsme vyndali a jeden přetrhli za tryskou :D
dhfool
Aktivista
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od dhfool »

hansdob píše:dělal jsem to min týden drží jen za okroužek v tom plastu. tak ofoukat vyčistit okolí (aby po vyndání nepadal bordel dovnitř) nalej nějaký mazadlo a opatrně rozhýbat dostran a až se budou hýbat do stran tak širokej šroubovák popačovat opatrně a na vstřik přišroubovat starou naftovou trubku a tahat ve dvou se to dělá lépe.
Jo jo .
Škoda Fabia SDI - Žihadlo Edition
Škoda Superb II 1.8 TSI DSG-7
SuperVAG Comfort VW/PSA 2017
BMW DIS/GT1 v57 /ISTA D
hansdob
Aktivista

Příspěvek od hansdob »

jen doufám že je nevyndavá jako já poprvé cca před měsícem kvůli turbu a pak jsem zjistil že je to připraveno na vyndání turba bez sundání ventil víka. (LOL) (LOL)
ppeettrr
Nováček

Příspěvek od ppeettrr »

Tak zejtra snad bude nějakej přípravek, ale je to jen na hubu od nějaký firmy, co tyhle přípravky půjčuje a nedělá nic jinýho, tak jsem zvědav... Jinak

dělal jsem to min týden drží jen za okroužek v tom plastu. tak ofoukat vyčistit okolí (aby po vyndání nepadal bordel dovnitř) nalej nějaký mazadlo a opatrně rozhýbat dostran a až se budou hýbat do stran tak širokej šroubovák popačovat opatrně a na vstřik přišroubovat starou naftovou trubku a tahat ve dvou se to dělá lépe

Nevim, ale koukal jsi na ty fotky? je tam ten most přes vstřik co, kterej drží ty dvě matky na svorníkách a přes něj se nemůžu nikam dostat natož abych to nekde čistil nebo mazal. nebo se ti povedlo ty svorníky snad vytočit? je tam čtyřmilimetrovej torx a neměl jsem srdce ho urvat a to už bylo na krev.

Popiš mi jak ste brali za tu starou trobku co jste na to natočili.... DÍKY
hansdob
Aktivista

Příspěvek od hansdob »

ten most je to co drží ten vstřik když je přišroubovanej a budeš to vytahovat stím. Normálně naftovou trubku ohnutou do L a našroubovanou na vstřiku. vyfoukat kompresorem a nalejt na to místo kde je vstřik (pod tu podkovu) prostě nějakej konkor nebo jinej řídkej olej.
ppeettrr
Nováček

Příspěvek od ppeettrr »

ok pokud neseženu ten přípravek tak koupim lahev rumu v v pátek na tu půjdu (noteeth) Díky
hansdob
Aktivista

Příspěvek od hansdob »

já ho taky nesehnal. První trval strašně dlouho a zbývající jelikož už jsem cítil jak na to byli už celkem rychle.
ppeettrr
Nováček

Příspěvek od ppeettrr »

Jak jsem čekal samozřejmě ho nemaj takže vemu otce a jdem na to. Takže starou trubku tou to vyviklat říkáš? kolik si měl najeto když si to dělal? Jinak díky za rady
dhfool
Aktivista
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od dhfool »

nejstárší byl E53, 2000 r.v., najeto 380.000km. Nebyl s tím sebemenší problém. Zkus s tím vstřikem otáčet tam a zpět, co ti ta podkova dovolí.
Škoda Fabia SDI - Žihadlo Edition
Škoda Superb II 1.8 TSI DSG-7
SuperVAG Comfort VW/PSA 2017
BMW DIS/GT1 v57 /ISTA D
bjukemen
Aktivista

Příspěvek od bjukemen »

..presne tak vstrekm musiš hybať,otačať zo strany na stranu a podobne a mudí to ist von,skus ich večer zaliať kolkou a potom ich rano vyberieš pekne,je to sice zverstvo cukrovu vodu tam davať lebo to koroduje potom ale pomože ti to a okolie potom vyčietiš..ja som vyberal vstreky z 2.2 hdi a išlo to v celku dobre http://powerdiesel.sk/viewtopic.php?f=42&t=618
Alfa Romeo 156 sw 2,4 JTD 110kw@ 142,3kw

Obrázek
Odpovědět

Zpět na „BMW“