Ahoj mám to ve stavu viz foto a zaboha s tim nemůžu hnout. Máte na to nějaký ígl, nabo to musim dát dohromady a někam odvízt? Popřípadě jestli máte někdo přípravek na vyndání okolí Pelhřimov a Jindřichův Hradec určitě se domluvíme...
Chce to trpělivost, jinak jsem to sledoval na You-tube, mají na to vytahovák hydraulický, šlo to jako po másle...A mám za to, že je tam i firma ..Poslal bych ti avízo, ale neumím to přenést..Dej tam trysky HDi a ono to naskočí...
Takže myslíš, že to byndám za pomocí sikovek??? jenže to se dostanu jen k prvnímu ostatní jsou fakt zalezlí do plastu... Spíš právě nikoho kdo mám možnost si to půjčit.
dělal jsem to min týden drží jen za okroužek v tom plastu. tak ofoukat vyčistit okolí (aby po vyndání nepadal bordel dovnitř) nalej nějaký mazadlo a opatrně rozhýbat dostran a až se budou hýbat do stran tak širokej šroubovák popačovat opatrně a na vstřik přišroubovat starou naftovou trubku a tahat ve dvou se to dělá lépe.
přesnou historii nepamatuji.....třebaaaa zetor 25K
jericho-3 píše:Nevím, jestli se to půjčuje, ale slyšel jsem /bez záruky/, že přijeli hoši /byl to 2,2 HDI/ a na autě vyndali hydraulikou trysky za 8 000kč..
Na 2.2HDi jsem vyndaval zpětným kladivem, kolega vyrobil dvoumužné s asi 5kg závažím, 3 vstřiky jsme vyndali a jeden přetrhli za tryskou
hansdob píše:dělal jsem to min týden drží jen za okroužek v tom plastu. tak ofoukat vyčistit okolí (aby po vyndání nepadal bordel dovnitř) nalej nějaký mazadlo a opatrně rozhýbat dostran a až se budou hýbat do stran tak širokej šroubovák popačovat opatrně a na vstřik přišroubovat starou naftovou trubku a tahat ve dvou se to dělá lépe.
Jo jo .
Škoda Fabia SDI - Žihadlo Edition
Škoda Superb II 1.8 TSI DSG-7
SuperVAG Comfort VW/PSA 2017
BMW DIS/GT1 v57 /ISTA D
jen doufám že je nevyndavá jako já poprvé cca před měsícem kvůli turbu a pak jsem zjistil že je to připraveno na vyndání turba bez sundání ventil víka.
Tak zejtra snad bude nějakej přípravek, ale je to jen na hubu od nějaký firmy, co tyhle přípravky půjčuje a nedělá nic jinýho, tak jsem zvědav... Jinak
dělal jsem to min týden drží jen za okroužek v tom plastu. tak ofoukat vyčistit okolí (aby po vyndání nepadal bordel dovnitř) nalej nějaký mazadlo a opatrně rozhýbat dostran a až se budou hýbat do stran tak širokej šroubovák popačovat opatrně a na vstřik přišroubovat starou naftovou trubku a tahat ve dvou se to dělá lépe
Nevim, ale koukal jsi na ty fotky? je tam ten most přes vstřik co, kterej drží ty dvě matky na svorníkách a přes něj se nemůžu nikam dostat natož abych to nekde čistil nebo mazal. nebo se ti povedlo ty svorníky snad vytočit? je tam čtyřmilimetrovej torx a neměl jsem srdce ho urvat a to už bylo na krev.
Popiš mi jak ste brali za tu starou trobku co jste na to natočili.... DÍKY
ten most je to co drží ten vstřik když je přišroubovanej a budeš to vytahovat stím. Normálně naftovou trubku ohnutou do L a našroubovanou na vstřiku. vyfoukat kompresorem a nalejt na to místo kde je vstřik (pod tu podkovu) prostě nějakej konkor nebo jinej řídkej olej.
Jak jsem čekal samozřejmě ho nemaj takže vemu otce a jdem na to. Takže starou trubku tou to vyviklat říkáš? kolik si měl najeto když si to dělal? Jinak díky za rady
..presne tak vstrekm musiš hybať,otačať zo strany na stranu a podobne a mudí to ist von,skus ich večer zaliať kolkou a potom ich rano vyberieš pekne,je to sice zverstvo cukrovu vodu tam davať lebo to koroduje potom ale pomože ti to a okolie potom vyčietiš..ja som vyberal vstreky z 2.2 hdi a išlo to v celku dobre http://powerdiesel.sk/viewtopic.php?f=42&t=618