jj přesně tak vyhod ty bubny a přehod náprávu za kotoučovou,je to o 100% lepší,super brzdí a nedochází k žádnému chvění od zadku při brždení.Ja se s tím už natrtkal a pak jsem to vypral a super.Bubny už nikdy,nechápu proč to ještě cpou do těch vozidel
jo a to jsi slyšel kde?že jsou bubny lepší, vživotě ty ku..y na autě nechci. Je to sto a jedna rozdíl. Chlazení bubnů je nedostačující a kotouč je kotouč.Zkus to při jízdě a uvidíš
Já jsem vystřídal kvanta aut jelikož jsem je tahal od 1993 a přiznavám že kotouč je lepší ale ne na OI či GIV tam jsou stým jen problémy a bubny jsou dostačující a pokud jsou ok a prasátka taktéž a pakny samo taky tak se chovají super a ani nemáš šanci to nějak rapidně poznat pokud tedy nehodláš jezdit trvale brzda plyn hádat se taky nehodlám. Jinak vezmi si OI na STK jednu s ok zad brzdama s bubny a druhou s kotouči a ukaž mi na grafu z válcový brzdy nějakej razantní rozdíl a pak konči debatu ZKUS SI TO NA AUTĚ .
přesnou historii nepamatuji.....třebaaaa zetor 25K
Ja som pôvodnú bubnovú nápravu zrepasoval, ale aj tak som potom nahodil kotúče. Vytvoril som akýsi prototyp,pretože namám ABS a zadok brzdí len cez zátaž.regulátor. Brzd. pedál je podstatne citlivejší. S prebrzdením zadku nemám problém. Brzdy pracujú aktívne a zad.kotúče sú celoplošne zabehnuté. Ale súhlasím s tým,že niektoré Octy majú zad. kotúče mŕtve. Lenže tam vidím problém v údržbe... Bubnovku som zrušil hlavne kôli tomu,že na štíte odhnil ten obvodový plech a do bubnov sa v zime dostával štrk...