Záměna vstřikovacích trysek na Vento 1.9TD
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Záměna vstřikovacích trysek na Vento 1.9TD
Chci se optat jestli máte někdo zkušenosti s záměnou vstřikovacích trysek na TDčku za jiné. Např. z mercedesa 3.0 w124 nebo z venta 1.9TDI 81kw případně co všechno to obnáší - obnášelo.
-
- Aktivista
Odpovědi: 0
-
- Aktivista
taky bych trysky řešil až ve stádiu pokročilejších úprav. Hlavní je přidat IC, trochu zvýšit tlak a přidat naftu pojede to hezky.
ale na druhou stranu, jestli má motor hodně nalítáno, udělá se tak trochu i údržba.
ale na druhou stranu, jestli má motor hodně nalítáno, udělá se tak trochu i údržba.
Golf mk1 mTDI ...powered by Holz-tdi
Golf mk3 GTI "20 jahre" TDI ...powered by Moravia-Tuning
Ibiza 6k2 1.8T Cupra ...in progress
Audi A2 1.4 16V
Volvo V70 II D5
Golf mk3 GTI "20 jahre" TDI ...powered by Moravia-Tuning
Ibiza 6k2 1.8T Cupra ...in progress
Audi A2 1.4 16V
Volvo V70 II D5
vstřiky
Vše už je dávno hotovo proto už myslím jen na vstřiky. IC je, turbo k24, čerpadlo poladěno přidán předvstřik a zbroušená membrána.. holá 50tka trubka od svodů do zádu. Potřeboval bych někde najít nějaký přesnější popis originál vstřiků z 1.9TD abych podle nich dohledal náhradu z toho mercedesa. Trošku jsem i čekal že se tu někdo do této úpravy pouštěl. 

Re: vstřiky
Já měl od svodů 60mm trubku až dozadu a bylo to sakra znát..a trisky jsem měl origo..spodek trochu zakouřil,ale od 2500ot bez kouře a jelo to neskutečně...ani nová spojka mi ten výkon neudržela.. jinak jsem to samý co ty,včetně turba,tlak po stáhnutí 1.7B..já bych ten motor zas tak moc nemučil,páč ho stejně neuchladíš..dej trisky z 1.6 59kw a mělo by to stačit..pokud nechceš měnit spojku a převodovku a hnát výkon do nesmyslukubaTD píše:Vše už je dávno hotovo proto už myslím jen na vstřiky. IC je, turbo k24, čerpadlo poladěno přidán předvstřik a zbroušená membrána.. holá 50tka trubka od svodů do zádu. Potřeboval bych někde najít nějaký přesnější popis originál vstřiků z 1.9TD abych podle nich dohledal náhradu z toho mercedesa. Trošku jsem i čekal že se tu někdo do této úpravy pouštěl.

Octavia II RS
Já mám na 1.6 svěstce trysky z mergla a funguje to dobře tak.při plným plynu a ot je tam nafty hodně,ale nemám ještě dodělany ic a ani na turbu bo se ted seru s hlavou která je asi prasklá.Někam se mě stratil papírek kde jsem to měl vše napsané.Ty máš myslím vstřiky koncem 308 1.6 51 KW má 273,a 59 KW má 274
neni 50 málo? přece jenom TD vyprodukuje dost splodin..kubaTD píše:Vše už je dávno hotovo proto už myslím jen na vstřiky. IC je, turbo k24, čerpadlo poladěno přidán předvstřik a zbroušená membrána.. holá 50tka trubka od svodů do zádu. Potřeboval bych někde najít nějaký přesnější popis originál vstřiků z 1.9TD abych podle nich dohledal náhradu z toho mercedesa. Trošku jsem i čekal že se tu někdo do této úpravy pouštěl.
Octavia I ASV
Impreza WRX 195kW
Impreza WRX 195kW
50mm je originál průměr,já dal 60mm s vnitřnín průměrem 55mm a bylo to sakra znát..Thomy píše:neni 50 málo? přece jenom TD vyprodukuje dost splodin..kubaTD píše:Vše už je dávno hotovo proto už myslím jen na vstřiky. IC je, turbo k24, čerpadlo poladěno přidán předvstřik a zbroušená membrána.. holá 50tka trubka od svodů do zádu. Potřeboval bych někde najít nějaký přesnější popis originál vstřiků z 1.9TD abych podle nich dohledal náhradu z toho mercedesa. Trošku jsem i čekal že se tu někdo do této úpravy pouštěl.
Octavia II RS
průměr výfuku
měl jsem tam původně nějakou splácaninu místama i menší průměr tak jsem zvolil 50mm s tím že to bude lepší ale je pravda že 60mm je určitě lepší volba. Ať už po zvukové stránce tak po funčkní..
Re: průměr výfuku
Po funkční jo a po zvukové..snad netřeba komentovat..měl jsem zvuk jak V6 kompresor!!! a jak to pěkně štěklo při řazení..kubaTD píše:měl jsem tam původně nějakou splácaninu místama i menší průměr tak jsem zvolil 50mm s tím že to bude lepší ale je pravda že 60mm je určitě lepší volba. Ať už po zvukové stránce tak po funčkní..

Octavia II RS
Re: Záměna vstřikovacích trysek na Vento 1.9TD
nééééé trysky sou z W123 2,9 5tiváleckubaTD píše:Chci se optat jestli máte někdo zkušenosti s záměnou vstřikovacích trysek na TDčku za jiné. Např. z mercedesa 3.0 w124 nebo z venta 1.9TDI 81kw případně co všechno to obnáší - obnášelo.
--775914666--stačí zavolat
, Berlingo 1.9D Prasečák + MB-OM604 SUPERTURBODIESEL

-
- Přispěvovatel
Re: Záměna vstřikovacích trysek na Vento 1.9TD
kubaTD píše:Chci se optat jestli máte někdo zkušenosti s záměnou vstřikovacích trysek na TDčku za jiné. Např. z mercedesa 3.0 w124 nebo z venta 1.9TDI 81kw případně co všechno to obnáší - obnášelo.