Tažné zařízení,4x el. okna,4x airbag,4x kotouče,ASR,tažné zař.imobilizer,central na dalku,servo,výšk.stav. volant,sedačka a beder.operka.modrá metalíza.
2xklíč.Dovezeno z DE. 1.majitel nekuřák.motor ASV. 606628682

135 000 Kč
Moderátoři: šulda, Moderátoři
V klidu, to co píšeš se vylučuje s tím co jsem napsal v prvním bodě- tak buď je to první majitel a ty km sou postavený na hlavu nebo to tedy není první majitel a pak je VÝRAZNÁ změna v ročním nájezdu km možná, ikdyž i tak je dost nereálné, že to auto najelo za posledních 6 let (když dle TP došlo ke změněn majitele v roce 2007, tedy před 4mi lety) nejelo pouze 55t km (9t km/rok) a před tím 30t km/rok... Prostě tak jako tak ten prodávájící pravděpodobně lže a o to jde... Neříkám, že sem jediný kdo prodává auta do 150t km, navíc já nemám problém prodat auto ani se 190t km, než to stáčet podle posledního razítka v servsce, ale tady rozhodně něco nehraje tak sem na to upozornil... Co se týče tvojí fabie, tak proč bych tomu nevěřil, já věřím všemu, co se dá reálně podložit, ale tady to moc reál není... A už vůbec nemluvím o tom, že ty poslední dvě rádobyrazítka v servisce co má, sem u auta z Německa v životě neviděl a to sem těch aut viděl docela dost... Ale samozřejmě se můžu ve všem mýlit a plácat nesmysly, takže ať si každej udělá obrázek sám a hotovo...titan0306 píše:To jsou zase řeči.
To je jako když si někdo koupí bývalé taxi, které najede ročně 60tis. a člověk co si to koupí najezdí pro svoji potřebu 15tis.
Techničák může být duplikát.
Nejsi jediný kdo prodává auta do 150tis. km
By mě zajímalo co by jsi říkal na Fabii, kterou mám a je 6 let stará a byla služebák a má najeto 60tis. a proč tak málo? Protože mi stojí 3 roky v garáži a nikdo s ní nejezdí
přesně jak říkáš.. Nech na každým, ať si udělá vlastní závěr..Rider.23 píše:V klidu, to co píšeš se vylučuje s tím co jsem napsal v prvním bodě- tak buď je to první majitel a ty km sou postavený na hlavu nebo to tedy není první majitel a pak je VÝRAZNÁ změna v ročním nájezdu km možná, ikdyž i tak je dost nereálné, že to auto najelo za posledních 6 let (když dle TP došlo ke změněn majitele v roce 2007, tedy před 4mi lety) nejelo pouze 55t km (9t km/rok) a před tím 30t km/rok... Prostě tak jako tak ten prodávájící pravděpodobně lže a o to jde... Neříkám, že sem jediný kdo prodává auta do 150t km, navíc já nemám problém prodat auto ani se 190t km, než to stáčet podle posledního razítka v servsce, ale tady rozhodně něco nehraje tak sem na to upozornil... Co se týče tvojí fabie, tak proč bych tomu nevěřil, já věřím všemu, co se dá reálně podložit, ale tady to moc reál není... A už vůbec nemluvím o tom, že ty poslední dvě rádobyrazítka v servisce co má, sem u auta z Německa v životě neviděl a to sem těch aut viděl docela dost... Ale samozřejmě se můžu ve všem mýlit a plácat nesmysly, takže ať si každej udělá obrázek sám a hotovo...titan0306 píše:To jsou zase řeči.
To je jako když si někdo koupí bývalé taxi, které najede ročně 60tis. a člověk co si to koupí najezdí pro svoji potřebu 15tis.
Techničák může být duplikát.
Nejsi jediný kdo prodává auta do 150tis. km
By mě zajímalo co by jsi říkal na Fabii, kterou mám a je 6 let stará a byla služebák a má najeto 60tis. a proč tak málo? Protože mi stojí 3 roky v garáži a nikdo s ní nejezdí
Samozřejmě máš pravdu, ale taky nutno dodat, že v mém inzerátu se tak nezřídka děje (např. nedávno Sharan, i některé octavie), tak sem to jednou otočil a ozval se zase já do něčího cizího inzerátu, nehledě na to že v těch mých šlo o plácání do tmy a já k tomu přidal i argumetny... Ale to je jedno, více už se k tomu vyjadřovat nebudu, ať si to každej zjistí sám...JohnyFlat píše:Souhlasím s Titanem... koukni se, když ti někdo něco podobného napíše v tvém inzerátu, tak se ti to nebude líbit... tím nikoho neobhajuj, ale jak říkám, kdyby to někdo napsal tobě, tak řekneš, že to je duplikát a k nájezdu, že se změnil proto, že si koupili druhý auto ještě k tomu...