Preventivně jsem si vyměnil šestihran na pohon olejového čerpadla na 2.0 TDI BMP r.v. 02/2006 a rád bych se podělil se zkušeností.Jak sundat spodní dekl a odhlučnění vany ví asi každý,dále vypustit olej a odpojit čidlo snímače oleje, dále upozorňuji na dva šroubky ve žlutém kolečku.Jsou opravdu pod velkým úhlem a tudíž nejdou lehce povolit.Pomohl mi přípravek ala říznutý ořech 10 mm jak je na fotce.Další šrouby jsou v červených kolečkách.Po sundání vany se vám naskytne krásný pohled na vnitřnosti motoru.V kolečku na další fotce je patrné, kde se nachází měněná hřídelka, která je zajištěna obyč segrovkou, však oka jsou velmi malá, sou vhodné velmi tenké a zahnuté kleště.Po odjištění mi šla hřídelka velmi lehce vytáhnout, vyměnit hřídel a poté zajistit novou segrovkou.Dále odstranit starý tmel, odmastit , souvislá vrstva tmelu a vana jde zpět.Hřídelka stojí cca 70 kč + nová segrovka 7 kč, vše origo VW.Tato výměna není nijak náročná ale je zapotřebí nářadí a zručnost. Toto není přesný návod, takhle jsem to udělal já.Ať slouží
SEAT ALHAMBRA 1.9 tdi BVK,r.v. 2009, EU 4, ------------MAXIDOT ☺, GT1756, AL FBPP 1043 tryskáče, SW TDIFUN, 185Ps - 420 Nm
YAMAHA YZ 450 F
hřídelka nejni z mědi a jinak je dobré čerpadlo sundat a podívat se jak je to vyžraný v druhé hřídeli na ty dva šroubky se používá kloubový imbus a jde to jak prd
Oct ALH 66Kw-4??Nm 1??PS
klika,písty,ojnice,saní ARL včetně IC,vedení 60mm,turbo Hybrid-Oleg,trysky PP764+11mm hlava DPF ON
SW Dieselpower
jednohmota+HDS57převodovka hybrid LHW,brzdy CupraR 323mm př. 288x22mm zad. CO JEDE MUSi BRZDIT!