Nudzovy rezim AFN - prilozeny log

Jakékoliv dotazy týkající se problémů, údržby vozů koncernu VW. Týká se jen VW/Audi/Škoda/Seat

Moderátoři: šulda, Moderátoři

DutchDixon
Přispěvovatel
Odpovědi: 0

Nudzovy rezim AFN - prilozeny log

Příspěvek od DutchDixon »

Zdravim auto mi asi 3X spadlo do nudzoveho rezimu. Vedel by mi niekto skontrolovat log? Jeden som spravil na trojke a druhy na stvorke.
Zaujimave je ze uz asi mesiac sa mi auto nepodarilo dostat do nudzoveho rezimu. Pred tym mi to spadlo asi 3X. Dakujem

http://leteckaposta.cz/317191852
1.9jtd 77kw
amater
Aktivista

Příspěvek od amater »

a aku si tam mal zavadu? ten nabeh tlaku je velmi sporadicky, ale bolo by treba to nalogovat pri dlhsom pridani plynu aby bolo vidiet pracu regulacie aj opacnym smerom.....
DutchDixon
Přispěvovatel

Zavadu som zatial neodhalil iba to proste pred nejaky casom padalo do nudzoveho rezimu. Nic som s tym nerobil. Teraz ked jazdim tak to uz nerobi aj ked chcem :-)
Logoval som to na trojke aj stvorke od 1500 otacok plny kotol

V Diagnostike bola ulozena chyba 00575 tlak v sacom potrubi
1.9jtd 77kw
DutchDixon
Přispěvovatel

Da sa teda nieco z toho zistit ci nie?
1.9jtd 77kw
widle
Sběrač informací

Příspěvek od widle »

DutchDixon píše:Zavadu som zatial neodhalil iba to proste pred nejaky casom padalo do nudzoveho rezimu. Nic som s tym nerobil. Teraz ked jazdim tak to uz nerobi aj ked chcem :-)
Logoval som to na trojke aj stvorke od 1500 otacok plny kotol

V Diagnostike bola ulozena chyba 00575 tlak v sacom potrubi
tu chybu mi ukazuje VAG taky...takže odpověď bude užitečná i pro mě...
DutchDixon
Přispěvovatel

To je take dost nekonkretne. Ked som mal Galaxy tak mi tiez pisalo tu chybu a nudzak bol sposobeny vadnou hadickou v RJ
1.9jtd 77kw
Jerry973
Přispěvovatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jerry973 »

"V Diagnostike bola ulozena chyba 00575 tlak v sacom potrubi"
Toto si mal preto, lebo si mal nedodtatocny tlak v sacom potrubi. Ked ti tlaci malo a nemas dostatocny tlak niekolko sekund v tolerancii, tak hodi chybu ... Tvoj nabeh turba je velmi zly. Ani zdaleka to nie je to, co by malo byt. Rozoberal si turbo, alebo robil niekto nieco s nim? Mas strasne slabe tlaky a regulacia ani nema co regulovat, lebo nedosiahnes ani len pozadovany tlak, nie tak vyssi na regulovanie ...
Golf lll combi, 81 kW, AFN
amater
Aktivista

Příspěvek od amater »

tak tak . pridreta regulacia, alebi vada N75, alebo len blba podtlakova hadicka roztrhnuta...... treba hladat... kazdopadne je problem v nabehu tlaku...
DutchDixon
Přispěvovatel

Slaby tlak turba? Ked som robil diagnostiku na texe co mame v praci tak dosiahnuty tlak turba na neutraly bol vyssi ako pozadovany a cim vyssie otacky tym bol rozdiel vacsi. Nerozumiem tomu. Auto ale taha pekne
1.9jtd 77kw
amater
Aktivista

Příspěvek od amater »

vykasli sa na tlak na neutrali - podla toho nezistis nic..... proste skontroluj hadice sania, intercooler na netesnosti, pozri vycisti egr ventil a naloguj, ale sprav ten log dlhsi ako predtym , aby tam bolo vidiet cely priebeh regulacie, popripade ten bod kedy ho hodi do nudzaku, proste daj na podlahu a drz.... no a ak nepomoze tak turbo von......
Jerry973
Přispěvovatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jerry973 »

Auto ti bude tahat este peknejsie, ked turbo bude tlacit kolko ma. Teraz mas ten tlak v celej drahe otacok slaby a cim nizsie otacky, tym mas tlak slabsi a slabsi. Ako ti pisal amater, skontroluj tie veci postni vysledok.
DutchDixon
Přispěvovatel

OK Zatial som pomenil len podtlakove hadicky ked som menil rozvody.

Amater: Ten log som robil od 1500 otacok a drzal som podlahu az po 4 000 otacok. Uz viac som a bal ze mi ojnice vyskocia :D

Cele to teda prekontrolujem dik za rady.
1.9jtd 77kw
amater
Aktivista

Příspěvek od amater »

sak pises ze si menil rozvody, tak coho sa bojis..... treba ten plyn drzat kvoli tomu aby bolo vidno pretlakovanie a naslednu regulaciu tlaku.... a tento jav nastane az ked sa motor dostane do stavu ze nedokaze spotrebovat vzduch ktory mu turbo tlaci..... polopaticky povedane..... :) ja som len reagoval na to ze ked som pozeral tvoj log, bol velmi kratky.....

pozri tento log - trikrat podlaha a na konci je uz nudzak, lebo turbo tlacilo az 2540 a zasekla sa regulacia.....

http://leteckaposta.cz/454093543
DutchDixon
Přispěvovatel

spravil som nove logy na novom turbe. Na povodnom bola pridreta variabilita a znicene vyfukove lopatky. Na novom turbe najazdene 2000 km a do nudzoveho to spadlo zase 2X. Chyba v RJ tlak v sacom potrubi. Dakujem za posudenie logov. Dufam ze tento krat budu lepsie je tam aj jeden dlhy

logy zde http://leteckaposta.cz/516469864
1.9jtd 77kw
Jerry973
Přispěvovatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jerry973 »

Pouzitelny je len log 2 a podla mna je vaha KO. Urcite sa tu ale najde lepsi odbornik a moju odpoved potvrdi, alebo vyvrati .. :)
Odpovědět

Zpět na „Údržba/problémy VW group (DIESEL)“