skoda felicie a blinkry

diskutujte o diagnostických prostředcích pro různé značky vozidel

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Odpovědět
likirada
Sběrač informací
Odpovědi: 0

skoda felicie a blinkry

Příspěvek od likirada »

dobry den mam takovou malou prozbu mam felicie a nefungujou mi blinkry vim ze je to muj problem ale potrebuju radu nebo nejake smechematko jedna se o skodu felicii mpi 97 nevim jesli sem to spusobil jaa nebo to uz tak bylo delal sem komplet eletriku pred tim sem nemel moznost to od skouset jako delal nemyslim ze sem to zapojoval drat po dratu ale cely svazek a trosku sem cvakal kabliky ale tobyli od ridici jednotky dalkoveho ovladani a chci se zeptat jesli to muze mit nejaky vliv nebo kde mam hledat problem dneska sem nejak neuspesne dopadl hledal sem proud ale ani moc nevim od kud kam co mam hledat nejake relatka pojstky pres ktere to jde kabliky konektory beru kazdou radu at kam se mrknu predem dik ..
FeliciaBMM
Sběrač informací

Re: skoda felicie a blinkry

Příspěvek od FeliciaBMM »

likirada píše:dobry den mam takovou malou prozbu mam felicie a nefungujou mi blinkry vim ze je to muj problem ale potrebuju radu nebo nejake smechematko jedna se o skodu felicii mpi 97 nevim jesli sem to spusobil jaa nebo to uz tak bylo delal sem komplet eletriku pred tim sem nemel moznost to od skouset jako delal nemyslim ze sem to zapojoval drat po dratu ale cely svazek a trosku sem cvakal kabliky ale tobyli od ridici jednotky dalkoveho ovladani a chci se zeptat jesli to muze mit nejaky vliv nebo kde mam hledat problem dneska sem nejak neuspesne dopadl hledal sem proud ale ani moc nevim od kud kam co mam hledat nejake relatka pojstky pres ktere to jde kabliky konektory beru kazdou radu at kam se mrknu predem dik ..
Měl bych tip - to co jsi postříhal vrať zpět a pak napiš, pokud elektrice nerozumíš není rozumné do ní vrtat, protože auto je řada smyček a nemůžeš vědět jestli jsi něčemu nevzal proud, pokud tam chceš něco zapojit připoj to na autozapalovač.

A k tvé otázce - ano pokud jsi stříhal káblíky od řídící jednotky centrálu má to vliv na blinkry, protože auto by mělo blikat při zamknutí a odemknutí ne ???
Škoda Felicia Combi 1,3BMM, 50kw, 1995, 190 000km,
"Čůza" - prostě taková náladová ženská...
likirada
Sběrač informací

Příspěvek od likirada »

jasne sem eletrikar trosku tomu musim rozumet kcemu sou dratky nekdy mam problem jen pochopit toho kdo to zapojoval tak slozite ale vsechno jde a ze zapalovace sem to nebral bral sem to z pojstky kde by melo byt napeti pro blinkry podle schematka tak to blika jeden konec pod nozku pojstky a druhy konec kabliku pro relatko a vse bezi jak maa ja vim neni to zrovna podle schematku ale mi staci ze se vtom vyznam jaa a to mi pak doslo uz tez ze asi ta smycka vedla doo toho povoraka centralu a znej do relatka blinkru tak proto ten propoj uz jezdim minimalne mesic ;) ale dik za reakci ;)
Čert
Přispěvovatel

Příspěvek od Čert »

jámyslímžetěchschématnanetucosetýkáškodovekjedoceladost ;)
dodi911
Aktivista

Příspěvek od dodi911 »

Najdlhsie slovo na svete (LOL)
Čert
Přispěvovatel

Příspěvek od Čert »

Mě inspirovala ta nejdelší věta na začátku příspěvku, sorry, nemohl jsem odolat... :D :D :D :D
Odpovědět

Zpět na „Autodiagnostika - Software - Elektro svět“