Hučící 5rychlost Octavia ASZ 6q
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Hučící 5rychlost Octavia ASZ 6q
Mám problém.. Přijela mi octavie všechny kvalty ok včetně 6ky v tahu i 5 ale při řazení pětky a jízdy bez záteže na ní kvílý a to tak že dost slyšitelně.. Setkal se stím už někdo? A dělá to vážně pouze na pětku
Superb Combi 2.0 TDIDSG
Škoda 120 rv.82
Škoda 120 rv.82
Treba ja to daval Sixtovi do Boleslavi, ale po zahrati (asi 20 min jizdy) to pri zarazovani petky zas houkne a i to na ten patej kvalt kdyz jedu bez plynu nepatrne huci... Koukal jsem pod vicko na prevodovce, ted je tam dany mezikrouzek a lozisko se netoci.. Tak nevim, jestli to treba neni spatne vymezeny..
passat 2.0 tdi, BMP, přev. HDV, 2006/02
........... a co ti na to řikal sixta?? .............marhan píše:Treba ja to daval Sixtovi do Boleslavi, ale po zahrati (asi 20 min jizdy) to pri zarazovani petky zas houkne a i to na ten patej kvalt kdyz jedu bez plynu nepatrne huci... Koukal jsem pod vicko na prevodovce, ted je tam dany mezikrouzek a lozisko se netoci.. Tak nevim, jestli to treba neni spatne vymezeny..
já u něj měl ten zadní dif ted na posled a tuhle sem koukal že mi z toho chčije olej mezi haldexem a rozvodovkou tak mám moc moc velikou radost že zase budu mít pul dne v prrr.... a vyndavat to
OI TDI PD 4x4 COMBI, 312/260, TT, VB,PP 1043,FMIC,HDS,FMH ,HP-sporting,17 SPIDER,D5WSC-TP5, 193/421 PRODÁNO 
T5 TRANSPORTER 1,9PD,
CBR 1000RR
ZAJÍMÁM SE O BUDOUCNOST, PROTOŽE V NÍ HODLÁM STRÁVIT ZBYTEK ŽIVOTA.
T5 TRANSPORTER 1,9PD,
CBR 1000RR
-
pokornasek.pepan
- Aktivista
no jestli si to mel s hucenim u Sixty a huci to zas tak mu to vyreklamuj,jinak vule by tam nemela byt citit zadna a vymezovaci krouzek uz vubec ne...marhan píše:Treba ja to daval Sixtovi do Boleslavi, ale po zahrati (asi 20 min jizdy) to pri zarazovani petky zas houkne a i to na ten patej kvalt kdyz jedu bez plynu nepatrne huci... Koukal jsem pod vicko na prevodovce, ted je tam dany mezikrouzek a lozisko se netoci.. Tak nevim, jestli to treba neni spatne vymezeny..
ten kroužek asi myslí to mezi futro mezi ložiskem a obalem ...............pokornasek.pepan píše:no jestli si to mel s hucenim u Sixty a huci to zas tak mu to vyreklamuj,jinak vule by tam nemela byt citit zadna a vymezovaci krouzek uz vubec ne...marhan píše:Treba ja to daval Sixtovi do Boleslavi, ale po zahrati (asi 20 min jizdy) to pri zarazovani petky zas houkne a i to na ten patej kvalt kdyz jedu bez plynu nepatrne huci... Koukal jsem pod vicko na prevodovce, ted je tam dany mezikrouzek a lozisko se netoci.. Tak nevim, jestli to treba neni spatne vymezeny..
OI TDI PD 4x4 COMBI, 312/260, TT, VB,PP 1043,FMIC,HDS,FMH ,HP-sporting,17 SPIDER,D5WSC-TP5, 193/421 PRODÁNO 
T5 TRANSPORTER 1,9PD,
CBR 1000RR
T5 TRANSPORTER 1,9PD,
CBR 1000RR
-
pokornasek.pepan
- Aktivista
Nejprve rikal, ze prevodovka je po uprave, takze kola 5,3,Z po oprave se jiz nemohou nikdy dotykat a ze zahuceni bude pravdepodobne od spojkove lamely (prach atd..) a at se ozvu az s tim neco najezdim. Spojkovou sadu jsem daval novou, takze jsem s tim najezdil asi 10tkm a problem pretrvaval. Takze po dalsi konzultaci mi sdelil, ze uz nikdy nedojde k poskozeni upravene skrine a ze se nejspise jedna o hluk, ktery zpusobuje hlucnost 5 kol.. A ze by bylo nejlepsi, kdyby to sam mohl slyset.. Verim tomu, ze by sixta reklamaci uznal, ale zas ty veci okolo, sam si doma prevodovku nevyndam, k tomu jeste pak jednodenni vylet do Boleslavi atd..live69 píše:........... a co ti na to řikal sixta?? .............marhan píše:Treba ja to daval Sixtovi do Boleslavi, ale po zahrati (asi 20 min jizdy) to pri zarazovani petky zas houkne a i to na ten patej kvalt kdyz jedu bez plynu nepatrne huci... Koukal jsem pod vicko na prevodovce, ted je tam dany mezikrouzek a lozisko se netoci.. Tak nevim, jestli to treba neni spatne vymezeny..
já u něj měl ten zadní dif ted na posled a tuhle sem koukal že mi z toho chčije olej mezi haldexem a rozvodovkou tak mám moc moc velikou radost že zase budu mít pul dne v prrr.... a vyndavat to
jo to okolo o tom ani nemluv, pro mě je taky nereálný abych to vyndal, vez mu to přetěsnit a ..... tak to přetěsním holt doma
je to na kkt
T5 TRANSPORTER 1,9PD,
CBR 1000RR
T5 TRANSPORTER 1,9PD,
CBR 1000RR
-
Valent2004
- Nováček
Re: Hučící 5rychlost Octavia ASZ 6q
Nazdar, mám ten istý problém na Sharane TDI, 6 rýchlostný, 2003. Päťka bez záberu píska, ked pridám je to OK. Robí to len päťka. Píšete že to robí pretáčajúce sa ložisko v obalu. Neviem ktoré ložisko to je. Nemôže mi to niekto objasniť? Ďakujem ValentTampajs píše:Mám problém.. Přijela mi octavie všechny kvalty ok včetně 6ky v tahu i 5 ale při řazení pětky a jízdy bez záteže na ní kvílý a to tak že dost slyšitelně.. Setkal se stím už někdo? A dělá to vážně pouze na pětku
Mrkni treba sem http://dieselpower.cz/forum/viewtopic.p ... hlight=hdv
nebo sem http://www.dieselpower.cz/forum/viewtop ... ght=touran
Jinak jak jsem psal vyse, mel jsem to u www.prevodovky-sixta.cz/
a problem se nevyresil. Lozisko se sice uz neprotaci, ale huci to porad. Pry uz to bylo vic nacaty a bylo by treba vymenit hridel i s petkou koleckem, takze asi dalsich 12 000,- a to jen za material... Takze celkove docela draha sranda a myslim si, ze kdyz to mel rozebrany, tak to mel zkontolovat vsechno... Preci jen se prevodovka nerozebira kazdy den a jsou to jen dalsi prasule navic a vedet to, kolik bude stat ta sranda celkem, tak radsi shanim jinou prevodovku..
nebo sem http://www.dieselpower.cz/forum/viewtop ... ght=touran
Jinak jak jsem psal vyse, mel jsem to u www.prevodovky-sixta.cz/
a problem se nevyresil. Lozisko se sice uz neprotaci, ale huci to porad. Pry uz to bylo vic nacaty a bylo by treba vymenit hridel i s petkou koleckem, takze asi dalsich 12 000,- a to jen za material... Takze celkove docela draha sranda a myslim si, ze kdyz to mel rozebrany, tak to mel zkontolovat vsechno... Preci jen se prevodovka nerozebira kazdy den a jsou to jen dalsi prasule navic a vedet to, kolik bude stat ta sranda celkem, tak radsi shanim jinou prevodovku..
-
Valent2004
- Nováček