Vymena olejoveho chladice z ASZ na ASV

Jakékoliv dotazy týkající se problémů, údržby vozů koncernu VW. Týká se jen VW/Audi/Škoda/Seat

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Odpovědět
T-mas
Sběrač informací
Odpovědi: 0

Vymena olejoveho chladice z ASZ na ASV

Příspěvek od T-mas »

Chystam se vymenit olejovy chladic u sveho ASVcka za chladic z ASZ a budu to menit komplet i s drzakem filtru tak radsi se ptam na co dat bacha. Je mi jasny ze jsou vodni hadice jinak.
Zdeněk M
Aktivista

Re: Vymena olejoveho chladice z ASZ na ASV

Příspěvek od Zdeněk M »

T-mas píše:Chystam se vymenit olejovy chladic u sveho ASVcka za chladic z ASZ a budu to menit komplet i s drzakem filtru tak radsi se ptam na co dat bacha. Je mi jasny ze jsou vodni hadice jinak.
A důvod výměny?
Yuri
Přispěvovatel

Příspěvek od Yuri »

myslim ze duvod je jasny, lepsi vymena tepla

zalezi z jakeho auta mas nos s tim chladicem . z fabie je nos mensi a nejde na octavacky motor. ja osobne pokud nemas nejak poskozeny ten tvuj puvodni nos na aute, dal jen chladic. mene prace.. das jen pozor na gumicku mezi nosem a chladicem. kdyz to budes menit cele. prendat cidlo, povolit mazaci trubku co vede k turbu , dat pozor jsou tam 2 med. podlozky. koupit testeni co je mezi blokem a nosem. zadna vedu v tom nehledej.

,,nos rikam tomu drzaku filtru,,

:D
T-mas
Sběrač informací

Příspěvek od T-mas »

Yuri dik za info, jeste si rikam ze asi bude lepsi ty dve medeny podlozky radsi koupit.
Primarni vec proc to menim je ta ze nekdo ma v tom nose cidlo teploty oleje a nekdo zaslepku tak jsem shanel nos se zaslepkou nebo s cidlem ale nesehnatelne tak kamarad sehnal za dobrou cenu nos z PDcka i s chladicem a diru na cidlo nechal u soustruznika udelat.
Odpovědět

Zpět na „Údržba/problémy VW group (DIESEL)“