Vymena olejoveho chladice z ASZ na ASV
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Vymena olejoveho chladice z ASZ na ASV
Chystam se vymenit olejovy chladic u sveho ASVcka za chladic z ASZ a budu to menit komplet i s drzakem filtru tak radsi se ptam na co dat bacha. Je mi jasny ze jsou vodni hadice jinak.
Re: Vymena olejoveho chladice z ASZ na ASV
A důvod výměny?T-mas píše:Chystam se vymenit olejovy chladic u sveho ASVcka za chladic z ASZ a budu to menit komplet i s drzakem filtru tak radsi se ptam na co dat bacha. Je mi jasny ze jsou vodni hadice jinak.
myslim ze duvod je jasny, lepsi vymena tepla
zalezi z jakeho auta mas nos s tim chladicem . z fabie je nos mensi a nejde na octavacky motor. ja osobne pokud nemas nejak poskozeny ten tvuj puvodni nos na aute, dal jen chladic. mene prace.. das jen pozor na gumicku mezi nosem a chladicem. kdyz to budes menit cele. prendat cidlo, povolit mazaci trubku co vede k turbu , dat pozor jsou tam 2 med. podlozky. koupit testeni co je mezi blokem a nosem. zadna vedu v tom nehledej.
,,nos rikam tomu drzaku filtru,,

zalezi z jakeho auta mas nos s tim chladicem . z fabie je nos mensi a nejde na octavacky motor. ja osobne pokud nemas nejak poskozeny ten tvuj puvodni nos na aute, dal jen chladic. mene prace.. das jen pozor na gumicku mezi nosem a chladicem. kdyz to budes menit cele. prendat cidlo, povolit mazaci trubku co vede k turbu , dat pozor jsou tam 2 med. podlozky. koupit testeni co je mezi blokem a nosem. zadna vedu v tom nehledej.
,,nos rikam tomu drzaku filtru,,

Yuri dik za info, jeste si rikam ze asi bude lepsi ty dve medeny podlozky radsi koupit.
Primarni vec proc to menim je ta ze nekdo ma v tom nose cidlo teploty oleje a nekdo zaslepku tak jsem shanel nos se zaslepkou nebo s cidlem ale nesehnatelne tak kamarad sehnal za dobrou cenu nos z PDcka i s chladicem a diru na cidlo nechal u soustruznika udelat.
Primarni vec proc to menim je ta ze nekdo ma v tom nose cidlo teploty oleje a nekdo zaslepku tak jsem shanel nos se zaslepkou nebo s cidlem ale nesehnatelne tak kamarad sehnal za dobrou cenu nos z PDcka i s chladicem a diru na cidlo nechal u soustruznika udelat.