2.5 TDI po výměně motoru 150k za 180k nejede,(VYŘEŠENO)
Moderátoři: šulda, Moderátoři
2.5 TDI po výměně motoru 150k za 180k nejede,(VYŘEŠENO)
prosím poradí někdo,měnil jsem motor na 2.5 tdi 110kw r.v.2000,manuál,nový motor je ze 132 AKE automat,jednotka motoru a budíky motor. svazek z tohohle motoru,auto se podařilo nastartovat,ale chod motoru byl nepravidelný nešel do otaček,zkusil jsem štelovat předvstřik,chod se zlepšil ale motor šel vytočit maximálně na 3000t/ot,zakladní nastavení předvstřiku na vagu nejde provést at dělám co dělám.Dnes jsem namontoval čerpadlo z AKE ale z manuálu+jednotka a budíky taky z toho manuálu,nastavil rozvody a čerpadlo do přípravků,po nastartování žádná změna,opět nepravidelný chod kouř a nic,VAG píše řizení předvstřiku mimo toleranci,když dám zakladní nastavení kanál 004 tak se při změně předvstřiku z dříve na později,v poly 3 se stále zobrazuje 0,0°,zkoušel jsem hýbat čerpadlem a bez reakce,napadá někoho něco,už si nevím rady.
Naposledy upravil(a) eclipsak dne 10 říj 2011, 12:33, celkem upraveno 2 x.
cerpadlo je nastavene na automat, je tam nespravne cerpadlo, niektore sa daju zamienat, ale cerpadlo motora s automatu si s manualom nerozumie. BH motor to vie upravit.
PREDAJ A SERVIS AUTOMATICKÝCH PREVODOVIEK všetkých výrobcov,opravy RJ prevodoviek,PREDAJ A REPAS VZDUCHOVÝCH VANKÚŠOV AUDI,VW,MERCEDES,mobil 00421 908777779 Ľubo,VW Passat 1,9PD 4x4 190k/380Nm,A6 3,0tdi quattro 350k/760Nm chip a úpravy BH MOTOR
2.5 TDi předvstřik
čerpadlo je z motoru(manuálu) ktere běžel,vymontoval jsem ho,namontoval na motor AKE(automat)a nejde nastavit předvstřik,VAG píše řízení předstihu mimo toleranci,ještě mě napadá vyměnit motorovej svazek,ale zdá se mi že je stejnej.
2.5 TDi předvstřik
čerpadlo má koncovku EX,čerpadlo a jednotka jsou z jednoho auta
2.5 TDi předvstřik
Tak jsem stím zkoušel laborovat,po nastavení čerpadla a rozvodů na přípravky jsem motor nastartoval,volnoběch jakž takž,při sežlapnutí pedálu na podlahu auto točí max 2200ot/m a strašně hulí,zahřál a dal základní nastavení v kanálu 004,pole 2 bylo 0,0°,křivka na grafu úplně nahoře,popsáno jako předvstřik moc na dříve,posunul jsem tedy čerpadlo na později,auto sotva chytlo v poly 2 hodnota 22,1°,když zkouším čerpadlo posunout ještě na později,tak už nejde nastartovat vůbec,nechápu to.
-
golfgti16v
- Přispěvovatel
2.5 TDI předvstřik
tak přece když nastávím rozvody do přípravku,zaaretuju čerpadlo,nastavím,tak to musí jed ne
2.5 TDI předvstřik
když dám 004 tak se nepatrně zvednout otáčky,ale proč to nejde seřídit,furt přemýšlím nad tím jestly to není tou kabeláží z toho automatu,když je to manuál
Re: 2.5 TDI předvstřik
Máte špatně zapojenej snímač otáček na převodovce.eclipsak píše:když dám 004 tak se nepatrně zvednout otáčky,ale proč to nejde seřídit,furt přemýšlím nad tím jestly to není tou kabeláží z toho automatu,když je to manuál
VAG Group Servis-opravy a GO R4,V6,V8,V12 Tdi+Benzin,Servis a renovace Xenon-LED světlometů,Opravy a výměny EZS zámků řízení,klíče ,Budiky,Ochrana dílu Audi VW GEKO,VAS 6395A Turba,Diagnostika Praha-608974322