Kamosova Ibiza 6K. Tam je pravdepodobne iny soft, robi mu to zlobu, po plnom plyne auto prestalo tahat, zacalo sa trepat ako ratlik. Po zaradeni neutralu po pol minute sa spamatalo. Motor AFN
Blade, mne sa ten tvoj priebeh nepaci ... Vyzera to, ako by si mal pridretu regulaciu na jednom mieste. Vo vyssich otackach aj tebe tlak trocha prerasta a keby si ten log urobil trocha dlhsi, urcite by to tam bolo jasne vidiet. Ibiza je jasna, tam to ide az do neba, turbo von a vycistit a podlozit. Ty by si mohol urobit este jeden log, ale potiahni to troska vyssie tie otacky, aspon po 4000, ak sa da, daj aj na 4300 kludne ... Kazdopadne tvoj nabeh turba nie je dobry a mas nedostatocny tlak v nizkych otackach. Vo vyssich to vyzera, ze to stupa a N75 sa tam uz zacina jedovat, ale tlak sa neznizuje ... Urob este jeden log, ale ako som pisal ...
auto mam viac ako pol roka, a do nudzaku mi padlo raz ale tak preco to nespravit tak aby to bolo OK, teda tahalo hned od nizkych ot, ako má ?
Keby to bolo nastavenim tej banky, to by som bol este radsej, bolo by to ovela jednoduchsie.
Banku odskusat mozes. Vytiahni ju, poskusaj aj regulaciu samotnu, ako sa hybe. Ak sa nebude pridrhat, tak skusit inu banku. Len za tepla sa regulacia sprava inak a za studena inak. To co ti tu pise picus, ze aby si to neriesil zvaz sam. Ten nudzak budes mat onedlho castejsie a castejsie. Je nacase to dat doporiadku ...