povinné zimní pneu
Moderátoři: šulda, Moderátoři
povinné zimní pneu
tak už opravdu nevim, jak to s těma zimákama je.. dneska jsem četl v novinach, že mužu dostat pokutu když bude pod 7 stupnu. v zakoně nic takoveho neni.. tak ja už jsem z toho fakt blazen.. jako nehodlam si zbytečně sjiždět nove zimaky když rano je 5 stupnu a odpoledne se mužu v autě opalovat
-
- Přispěvovatel
Řidiči budou muset mít zimní pneumatiky v případě, že vozovka bude pokrytá sněhem nebo zledovatělá, nebo pokud před sněhovými přeháňkami nebo námrazou bude varovat předpověď počasí. Pokud bude suchá silnice, déšť nebo krásné teplé zimní počasí, policisté nebudou nikoho kontrolovat. Vzhledem k tomu, jak často vychází a nebo spíše nevychází meteorologům předpověď počasí, můžeme se v případě schválení této změny zákona těšit na pěkný zmatek na našich silnicích. Už se to tu řešilo.
A tohle jsi vycucal z kterého prstu?besoun píše:Způsobíš nehodu a nebudeš mít zimní pneu tak tě pojištovna hezky natáhne,ale tohle už pojištovny dělají hodně dlouho. Nemá cenu řešit,jeden den hezky a druhý den začne sněžit a co uděláš??? No max pojedeš busem. Je zimní období tak dám zimáky a mám klid.

VW Sharan
1.9 TDI PD
1.9 TDI PD
No za letní v zimě bych střílel. Pojedu s malým, na autě nové zimní pneu (kupuju každé max tři roky nový. Raději si zaplatím a mám klid za sebe). Pak pojede někdo, kdo šetří a nepředpokládá že bude v zimě námraza a bude mít letní a nabourá mě a nedej bože udělá něco malýmu, tak v tu chvíly mám před očima černo a je mi jedno že bych mohl mít problém s muži zákona. Jednou mě pán naboural a to jsem byl tak rychle odpoutanej a venku z auta, že chudák zapomněl kde má zelenou kartu jak jsem na něj křičel. A to jsem jel bez prcka.
Můj názor je takový, že máš auto?? Tak musíš mít na vše kolem. Nemáš?? Tak nejezdi.
Doufám že jsem někoho neurazil. Nebylo to konkrétně na jedince, ale globálně.
Můj názor je takový, že máš auto?? Tak musíš mít na vše kolem. Nemáš?? Tak nejezdi.
A tohle jsi vycucal z kterého prstu?
To jsem si nevycucal z žádného prstu ale asi jsi jeden z těch co šetří na nepravém místě
Tohle je už známa a dlouhodobá věc,zaplatí škodu ale pak vymáha po tobě. Ale až mě nedejbože nějakej takovej blbeček setne tak mu nakopu prdel

-
- Aktivista
Re: povinné zimní pneu
honzas1 píše:tak už opravdu nevim, jak to s těma zimákama je.. dneska jsem četl v novinach, že mužu dostat pokutu když bude pod 7 stupnu. v zakoně nic takoveho neni.. tak ja už jsem z toho fakt blazen.. jako nehodlam si zbytečně sjiždět nove zimaky když rano je 5 stupnu a odpoledne se mužu v autě opalovat
minulý rok zas lékarny jinak pokuty a body a to zas neplatí,letos gumy,
příští rok budou prej poviné lampiony, další rok zimní ponošky a rukavice, další rok norkové kožichy a dalekohledy,
místo toho aby byl řidič řidičem bude z něj šulin

presne tak neviem čo nariešibesoun píše:Způsobíš nehodu a nebudeš mít zimní pneu tak tě pojištovna hezky natáhne,ale tohle už pojištovny dělají hodně dlouho. Nemá cenu řešit,jeden den hezky a druhý den začne sněžit a co uděláš??? No max pojedeš busem. Je zimní období tak dám zimáky a mám klid.
BMW 330 ix
Re: A tohle jsi vycucal z kterého prstu?
Tohle je stejná bejkárna, jako ten tvůj příspěvek. Jak jsi na to přišel, kouzelníku?besoun píše:To jsem si nevycucal z žádného prstu ale asi jsi jeden z těch co šetří na nepravém místě![]()
VW Sharan
1.9 TDI PD
1.9 TDI PD
nevim jak vy ale ja jak si pohnu tak mám kola přehozene za 15 min
no a šetřim a šetřit budu.. mam měkké gumy docela a při teplotě 15 stupnu kdy každy den najedu přes 60 km pujdou gumy pěkně rychle srat a než napadne blbý sníh tak budou poloviční.. a potřebuju dobre gumy abych se vyhrabal k baráku.. ja pořad sleduju předpovědi a furt hlasi stejně.. tak nevidim zatim duvod přehazovat
jsem prostě šetrny člověk:D co je na tom..

Jenže voni to do tebe napálej i na zimních gumách takže o gumách to asi nebude co??Matias píše:No za letní v zimě bych střílel. Pojedu s malým, na autě nové zimní pneu (kupuju každé max tři roky nový. Raději si zaplatím a mám klid za sebe). Pak pojede někdo, kdo šetří a nepředpokládá že bude v zimě námraza a bude mít letní a nabourá mě a nedej bože udělá něco malýmu, tak v tu chvíly mám před očima černo a je mi jedno že bych mohl mít problém s muži zákona. Jednou mě pán naboural a to jsem byl tak rychle odpoutanej a venku z auta, že chudák zapomněl kde má zelenou kartu jak jsem na něj křičel. A to jsem jel bez prcka.