Sustanie z motora na volnobehu polo 1.9D

Jakékoliv dotazy týkající se problémů, údržby vozů koncernu VW. Týká se jen VW/Audi/Škoda/Seat

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Odpovědět
DRJan
Přispěvovatel
Odpovědi: 0

Sustanie z motora na volnobehu polo 1.9D

Příspěvek od DRJan »

Zdravim Vas, prosim o radu : uz dlhsie pozorujem pri volnobehu nepravidelne suchotanie od motora. Do auta to nepocut, iba ked som von. Vsimol som si ze to trva asi tak 4 sekundy potom je napr. 20sekund ticho a potom znova susti. keby to bol remen alebo lozisko nejake sustalo by to stale nie? co to podla vas moze sposobovat? robi to aj za tepla aj za studena, nebadam ziadne problemy vsetko funguje ako ma len ten zvuk sa mi nepaci.
Skoda Octavia 1 4x4, 1.9tdi 74kw
slovacek.milos
Aktivista

Re: Sustanie z motora na volnobehu polo 1.9D

Příspěvek od slovacek.milos »

DRJan píše:Zdravim Vas, prosim o radu : uz dlhsie pozorujem pri volnobehu nepravidelne suchotanie od motora. Do auta to nepocut, iba ked som von. Vsimol som si ze to trva asi tak 4 sekundy potom je napr. 20sekund ticho a potom znova susti. keby to bol remen alebo lozisko nejake sustalo by to stale nie? co to podla vas moze sposobovat? robi to aj za tepla aj za studena, nebadam ziadne problemy vsetko funguje ako ma len ten zvuk sa mi nepaci.

šustajů remeně, vem sprej silikonový a stříkej šustot, klidně ir ozvodák ;)
elch
Přispěvovatel

Příspěvek od elch »

možná volnoběžka na alternátoru
jericho-3
Aktivista

Příspěvek od jericho-3 »

Mám za to, že tam není..Sundal bych řemen a jestli to zmizí, tak ložiska v alternátoru nebo pumpa..
nepropadat panice...
Viktor.88
Přispěvovatel

Příspěvek od Viktor.88 »

Dvouhmotová řemenice na klice...
Odpovědět

Zpět na „Údržba/problémy VW group (DIESEL)“