Snímač jsem samozřejmě vyměnil rozvody skontroloval.. Dál už nevím...
Octavia 2 snímač vačkového hřídele
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Octavia 2 snímač vačkového hřídele
Zdravim chlapy přijela mi octávka že ráno blbě starttuje chyby v paměti uloženy dvě "Žhavící svíčka válce 2" a "Snímač polohy vačkového hřídele-Sporadická" Chyby jsem smazal nahodil svíčky auto mezitím vystydlo.. Potom zažhavim start auto se neudrží a ihned chcípá jak kdyby ho brzdil imobilizer.. Pokud přidržim plyn tak ho udržim lehce ohřeju a startuje normálně akorát je tam po startu slyšet lehký zakolísání otáček.. Chyba smazatelná pouze pokud auto neběží pokud běží nebo po startu se mi zobrazí závada 000833-Snímač polohy vačkového hřídele G40..
Superb Combi 2.0 TDIDSG
Škoda 120 rv.82
Škoda 120 rv.82
-
slovacek.milos
- Aktivista
-
slovacek.milos
- Aktivista
-
sharik4x4
- Aktivista
- Kontaktovat uživatele:
Tu žhavičku bych vyměnil,jestli byla chyba.U octy normální jev.Jinak pokud jsou rozvody OK-na přípravky ne na rysky!!!Pozor už to tu bylo probíráno.Kontrola kabeláže motoru-bejvá rozlámaná v tom vohybu před baterkou.Už jsem to měnil asi třikrát.Hází to pak všemožný chyby motoru.
Oprava vyvažovacích hřídelí na 2,0TDI a jiné pomsty od VW Group,www.vyvazovaky.cz
Zapoměl sem říct že samozřejmě žhavičky jsou taky nový.. kouknu na ten ohyb..sharik4x4 píše:Tu žhavičku bych vyměnil,jestli byla chyba.U octy normální jev.Jinak pokud jsou rozvody OK-na přípravky ne na rysky!!!Pozor už to tu bylo probíráno.Kontrola kabeláže motoru-bejvá rozlámaná v tom vohybu před baterkou.Už jsem to měnil asi třikrát.Hází to pak všemožný chyby motoru.
Superb Combi 2.0 TDIDSG
Škoda 120 rv.82
Škoda 120 rv.82
-
pokornasek.pepan
- Aktivista
-
sharik4x4
- Aktivista
- Kontaktovat uživatele:
Už jsem tu měl kabeláž,která na pohled vypadala ok ale nebyla.Chce to odpojit od ŘJ,najít podle barvy dva kabely ke snínači,a pak vzít ohmetr a měřit jednotlivě kabely.Většinou staticky vše ok,ale stačí zahejbat svazkem v tom ohybu u startéru a na měřáku to začne lítat a je to jasný.Ty kabely se totiž buď prošoupou o tu tvrdou izolaci,nebo rozlámou uvnitř.Jsou totiž původem jak z číny.Na starých autech jsem to nezažil.U nových modelů asi od 2005 je to bolest cca po 150tkm.Někdy to začne dřív po D+M převodovky,jak se tam s tím hejbe.To zas někdo u VW šetřil,kde neměl. 
Oprava vyvažovacích hřídelí na 2,0TDI a jiné pomsty od VW Group,www.vyvazovaky.cz
77KW