VW T4 2.5TDI divně táhne, vydává zvuky

Jakékoliv dotazy týkající se problémů, údržby vozů koncernu VW. Týká se jen VW/Audi/Škoda/Seat

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Odpovědět
virtualBoB
Nováček
Odpovědi: 0

VW T4 2.5TDI divně táhne, vydává zvuky

Příspěvek od virtualBoB »

Ahoj kluci. Transpík špatně táhne, kolem 1800 ot/min začne lehce hvízdat turbo plus je do toho je slyšet ts-ts-ts-ts-ts-ts-ts (jako když se otevírá pivo :D) sykot v rytmu motoru, kolem 2200 se to utiší. Jede nemastně neslaně, spotřeba vyšší, při 120 tak 8L a to jezdim lehkej. Jeden válec mi přijde malinko hlučnější. Je to takhle od koupě, žádná náhlá změna, jen nebyl čas to řešit, bylo potřeba jezdit. Nevim čim začít, rád bych se od vás nechal nasměrovat, udělal jsem pár logů, viz níže. Děkuju za jakékoliv rady.

http://leteckaposta.cz/506101894
radeksk
Přispěvovatel

Re: VW T4 2.5TDI divně táhne, vydává zvuky

Příspěvek od radeksk »

virtualBoB píše:Ahoj kluci. Transpík špatně táhne, kolem 1800 ot/min začne lehce hvízdat turbo plus je do toho je slyšet ts-ts-ts-ts-ts-ts-ts (jako když se otevírá pivo :D) sykot v rytmu motoru, kolem 2200 se to utiší. Jede nemastně neslaně, spotřeba vyšší, při 120 tak 8L a to jezdim lehkej. Jeden válec mi přijde malinko hlučnější. Je to takhle od koupě, žádná náhlá změna, jen nebyl čas to řešit, bylo potřeba jezdit. Nevim čim začít, rád bych se od vás nechal nasměrovat, udělal jsem pár logů, viz níže. Děkuju za jakékoliv rady.

http://leteckaposta.cz/506101894

serwus ja mam tiez podobny problem mam T5 2,5tdi 96kw nejak slabo tahne zacne tahat az od nejakych 2100 ot/min spotreba mi nstupla... tiez to vydava niekedy divne zvuky ale nerobi to stale,ked auto tahne ok jak ma tak tie zvuky niet pocut... vahu mam novu a kat mam off... tak ak by si sa nieco nove dozvedel ,daj vediet dakujem (wallbash)
josef10
Aktivista

Příspěvek od josef10 »

netesnost mezi turbem a intercoolerem.....
Odpovědět

Zpět na „Údržba/problémy VW group (DIESEL)“