Přestavba z 2.0benzín na 1.9Tdi
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Přestavba z 2.0benzín na 1.9Tdi
Zdravím, chci se zeptat mám VW golf IV 2.0 benzín, zkouším ho prodat, ale asi nikdo toho žrouta do baráku nechce. Tak mě napadlo jestli bych to toho nesehnal 1.9TDi a nepředělal to na naftáka, ale nevím jestli by to šlo a hlavně co by na to říkaly policajti nebo dá se to legálně předělat? Nemá s tím někdo zkušenost? Děkuju
VW golf IV 1.9TDI, ALH, PP764, spojka z ATD, GT1749VB,AGR + KAT OFF, Chip Reesha
Na prestavbu by som sa vykaslal uplne, uz urcite z dovodu predaja. Pusti cenu ako bolo napisane vyssie a hotovo. Holt stratovejsia investicia. Legalne to spravit bude problem a ak ano, tak to nieco bude stat, ked to spravis nelegalne, tak ti to skor ci neskor niekto oplieska o hlavu.
Passat Variant B5 99, AFN 81kW
A kde na radlický? Nemáte tel. číslo?passat4*4 píše:zavolej si na zastoupeni IVG - nahore na Radlický , jeste nedavno to slo bez problemu - ofiko prestavba a stalo to cca 2500,ale musis mit bud stejne nebo mensi KW jinak vyzkumak:)
VW golf IV 1.9TDI, ALH, PP764, spojka z ATD, GT1749VB,AGR + KAT OFF, Chip Reesha
Je pravda že to bude sraního s tím předěláváním,ale ten golf je ověřenej bezporuchovej vyvoněněj a hlavně v plný výbvěelit píše:Legálně to neuděláš. A PČR to poznat nemusí, ale asi budeš riskovat při případné nehodě. Pojišťovna by mohla odmítnout plnění. Navíc, co by tě stála přestavba raději slev z prodejní ceny.

To mě taky napadlo, ale o asi bude stát dost a vo co pa je levnější provoz? A slyšel jsem že ten plyn není dobrý pro motory a je to línějšíkibi píše:jestli to je taková voňavka, tak to strč do plynu...ten 2.0 8V MPI je na to jak dělanej

O něco málo jo, ale to je hlavně u podtlakovýho systému. U sekvenčního vstřikování to je nepatrný. Ta cena bejvá od 20-30 tis http://www.lkauto.cz/prestavby-lpg/sekv ... ni-lpg.htm
Octavia I ASV
Impreza WRX 195kW
Impreza WRX 195kW
kámoš dělá ve firmě kde se plyn montuje, nedávno to dával kolegovi z práce do Toyoty Rav 2.O....benzín vs plyn rovná litr na spotřebě nahoru, ale místo 35,-/litr dávat 15,-/litr...jinak za to dával tuším 25.000,-Kč...vyplatí se to pro někohho kdo dost jezdí + když víš, že se toho auta nebudeš hned zbavovat 

FI combi 1.9TDi ATD + domorobo vylepšováky 

Ten plyn mas celkom dobry napad, vrazis do toho nejake peniaze, mas na to zaruku, ostane ti nieco co mozes spokojne nazvat autom. pokial ozelies rezervu, ostane ti aj kufor. V pripade prestavby na tdi das do toho v konecnom dosledku tiez mozno podobnu sumu, lebo to nie je len vymena motora ale aj prevodovky (najlepsie postavit vedla cele auto ako darcu organov), mozno napravy a elektriky + robota. Po takmto zasahu uz budes mat len parodiu na auto, s ktorym nemozes ist ani poriadne do zahranicia.
Passat Variant B5 99, AFN 81kW