Nesvítí climatronic

Jakékoliv dotazy týkající se problémů, údržby vozů koncernu VW. Týká se jen VW/Audi/Škoda/Seat

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Odpovědět
stolwerk
Nováček
Odpovědi: 0

Nesvítí climatronic

Příspěvek od stolwerk »

Zdravim všechny,

mám problém s climatronicem na Octě 1,9 TDI 2001 , facelift, ASV. Odešel mi totalně přerušovač blinkrů tak jsem koupil nový origoš a po zapojení nešlo zase nic, tak mi to mechanik nějak ukostřil ten novej přerušovač a jdou mi aspon blinkry (varovný světla vubec nejdou) a řekl že spínač je vadny, že mam koupit novy. Potom sem zjistil ze vůbec nejde topení a panel climatronicu vubec nesvítí. Vag nenačte klimu protože je upne mrtvá, jinak to vyhodilo zkrat na vetráku a chybu cidla venkovní teploty. To že nejde klima má za následek nejspíš probliknutí žlutý kontrolky mazání po startu a palubni pc neukazuje teplotu vnejší. Jinak pojistky včetně tech u baterky jsou ok. Neví někdo jak tuto závadu odstranit?? Možná nový přerušovač to hodí zase do normálu?? Je to celkem blby když nemůžu ofukovat okno v tomhle počasí :(( Díky za každou odpověď.
JeníkRS
Aktivista

Příspěvek od JeníkRS »

A pojistky v autě jsou OK? Je tam tayk pojistka na klima. No je rozdíl přerušovače zda auto má nebo nemá tažný,ale to by Ti nemělo klima znefunkčnit. Bůhví co tam ten typ udělal
stolwerk
Nováček

Příspěvek od stolwerk »

pojistka komfotní výbavy je ok, přerušovaš je totožnej s tim puvodnim, tažný nemam, oni ty přerušovače jsou stejny jen ten pro tažný snese vetší zatížení. bude to nejaka blbost musim hledat dal...
Greatone
Přispěvovatel

Příspěvek od Greatone »

cidlo vonkajsej teploty pisalo aj Mne Golf IV tie mi odislo Climatronic, a bola to poistka. viem že kolega už písal o poistkách.
nie som si isty či je poistka komfornej výbavy ta ista ako na climatronic. ale viem že ja mám na golfe taku malinku poistku uplne hore v tej poistkovej skrinke, tusim je to 7 a je to na 90 % 7,5 Amperova poistka.... tieto iste chyby som mal aj ja co sa týka klimi :)
leguan
Aktivista

Příspěvek od leguan »

climatronic pojistka pozice 25
25A
Tiguan 2 2.0 tdi
stolwerk
Nováček

Příspěvek od stolwerk »

Tu 7,5 pojistku jsem vyměnil za novou ta to není, ale tu 25 sem nezkoušel. asi se na ní pujdu hned podívat... a pak dám vedet... zatim díky za rady :)
stolwerk
Nováček

Příspěvek od stolwerk »

Tak chlapi bílá 25 od klimy je taky jako nová... asi to bude to kostrou co mi ukostril ten přerušovač..
amater
Aktivista

Příspěvek od amater »

no ktovie co ste tam vlastne ukostrili...... ;)
stolwerk
Nováček

Příspěvek od stolwerk »

Zdravim dostal sem se k netu až teď diky všem za rady, blinkry mi blikají už perfektně, ten novej přerušovač byl vadnej, takže jsem reklamoval. Jinak problém s nefunkčnim klimatronikem přetrvává. Zkoušeli jsme se do toho dostat nějakou obyčejnou diagnostikou ale ta se s klimatronikem nespojí. Měl sem pujčenej i cizí panel klimatroniku a ten se mi taky v autě nerozsvíti. Nemá někdo nějaky napad nebo zkušenost?? Nebo jet na pořádnej Vag??
superboy
Nováček

climatronic

Příspěvek od superboy »

mam ten samy problem, odpalil jsem to kdyz jsem skratoval popelnik, pojistky v poradku a pri startu se rozsviti olejove cidlo, uplne ty samy veci mi to dela, sem z toho hotovej
Odpovědět

Zpět na „Údržba/problémy VW group (DIESEL)“