Jak to u vás vypadalo ráno? Na Vysočině začalo kolem půlnoci mrholit a přes noc se na silnici vytvořila souvislá vrstva ledu...jenom cesta na parkoviště k autu byla pro mnoho lidí dobrodružství. Když pominu řadu aut co ráno nestartovaly tak jenom odjezd z parkoviště stál za to.
Podotýkám, že jsem včera přezul na zimní pneu a i přesto příjezd k obchodnímu domu Billa byl v duchu tokio drift... V naprosto minimální rychlosti jsem tam vystřihl dva krásný drifty (a to aniž by to bylo v plánu) a obsluha co sypala chodník jen koukala... z 38kolegů dnes 7 z nich rozbilo auta (ač na první pohled naprosto banální nehody, odhady hovoří o 25-40tis kč )
Hradec Kralove - mirny led rano na okne jinak pohoda
Jinak statistika od vas z prace je vskutku odstrasujici. Za chvilku aby clovek uvazoval o takovejch tech gumovejch naraznicich co jsou na tech elektroautickach na potich
TDI - everyday's racing performance with frugal running costs - do not let the challenge pass you by
Jestliže máš pravdu o 24 hodin dříve než jiní, jsi přesně oněch 24 hodin považován za blázna. (Antoine de Rivarol)
Forest píše:Hradec Kralove - mirny led rano na okne jinak pohoda
Jinak statistika od vas z prace je vskutku odstrasujici. Za chvilku aby clovek uvazoval o takovejch tech gumovejch naraznicich co jsou na tech elektroautickach na potich
Tady to bylo tak vostrý, že ikdyž auta jela jenom krokem tak se vezla jak saně, posolené byly totiž pouze hlavní silnice... už máme součty takže nejdražší oprava s lakem bude za 28 000kč (vč. kapoty) a další se jednotlivě vejdou do 5000kč (obvykle pouze prasklé nárazníky, popř.světla)
blbý je, že jsme nonstop a v noci nás to čeká zase...
No jako ja si neumim predstavit, ze bychom v takovem pocasi (ktere Ty popisujes) meli pohotovost, resp. bezodkladny servisni zasah. To aby mel clovek v zasobe gumy s hrebama a byl pripravenej proste platit pokutu za jejich pouziti ... jinak se to neumim predstavit.
Ja jsem tem penu s hrebama neveril (nemyslel jsem si, ze by se to mohlo az tak zakousnout), dokud jsem nevidel sanitku, ktera s tim jela - vsichni posrani jeli 20-30 a ona si to solila rozhodne 70 s jistotou - cumel jsem jak malej Jarin.
TDI - everyday's racing performance with frugal running costs - do not let the challenge pass you by
Jestliže máš pravdu o 24 hodin dříve než jiní, jsi přesně oněch 24 hodin považován za blázna. (Antoine de Rivarol)
Forest píše:No jako ja si neumim predstavit, ze bychom v takovem pocasi (ktere Ty popisujes) meli pohotovost, resp. bezodkladny servisni zasah. To aby mel clovek v zasobe gumy s hrebama a byl pripravenej proste platit pokutu za jejich pouziti ... jinak se to neumim predstavit.
Ja jsem tem penu s hrebama neveril (nemyslel jsem si, ze by se to mohlo az tak zakousnout), dokud jsem nevidel sanitku, ktera s tim jela - vsichni posrani jeli 20-30 a ona si to solila rozhodne 70 s jistotou - cumel jsem jak malej Jarin.
Já jsem jel soutěže i na hřebech dokud je u nás nezakázali a byla to vždy pecka jak to drží na ledu. Největší mazec je, když s hřebama vyjedeš na asfalt. To je pak teprve podriftováníčko.
Zruc nad Sazavou -> Praha (D1) 6:00 sucho, zkousel jsem to schvalne na takovy uprdlany ceste i uskubnout, ale nepovedlo se, ale mijel jsem jednu filcku cerstve v prikope.
Dodge Durango 2005 AWD Limited 5.7i V8 HEMI - 257kW/570Nm - 20L/100km, 0-100 za 7s
Toyota Auris 2015 Hybrid 100kw/electro - 3L/100km, 0-100 za 10,9s
RIP - Opel Omega 2001 3.2i V6 - 160kw/320Nm - 13L/100km, 0-100 za 9s - strom vyhral nad strojem
Mimoň Hradec Náchod Teplice nM. místy mlha ale jinak to šlo nikde žádná havárie jen zdržování při frézování a pokládce nového asfaltu , v Liberci prej dneska dopoledne svítilo sluníčko