Mondeo 2.0TDCI
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Mondeo 2.0TDCI
Zdravím:)
chci se zeptat ohledně mondea TDCI 2001 96kw
Auto po studeném startu cuká na volnoběh, jako by bylo zavzdušněná nafta, při záběru vše ok, pokud ale jen udržuji rychlost na cca 80ti - jen lechtám plyn, tak začne poškubávat.Měnil jsem pal.filtr a poté jsem nemohl nastartovat, podávací čerpadlo jako by nebylo, naftu jsem musel nasát pumpičkou...
Je možné že by bylo podávací čerpadlo v nádrži KO, common rail si nasával naftu sám a auto přesto jezdilo, ale s výše uvedenými závadami a diagnostika přitom na nic nepřišla?
Funguje to podávací čerpadlo jako nař. u benzínu kdy po otočení klíčkem natlakuje pal.soustavu? (vystříkne z uvolněné hadice)
Diky
chci se zeptat ohledně mondea TDCI 2001 96kw
Auto po studeném startu cuká na volnoběh, jako by bylo zavzdušněná nafta, při záběru vše ok, pokud ale jen udržuji rychlost na cca 80ti - jen lechtám plyn, tak začne poškubávat.Měnil jsem pal.filtr a poté jsem nemohl nastartovat, podávací čerpadlo jako by nebylo, naftu jsem musel nasát pumpičkou...
Je možné že by bylo podávací čerpadlo v nádrži KO, common rail si nasával naftu sám a auto přesto jezdilo, ale s výše uvedenými závadami a diagnostika přitom na nic nepřišla?
Funguje to podávací čerpadlo jako nař. u benzínu kdy po otočení klíčkem natlakuje pal.soustavu? (vystříkne z uvolněné hadice)
Diky
723 676797
VW Passat Variant HIGHLINE 1.9TDi PD 96kw AVF
Ono to totiž žádné podávací čerpadlo nemá. To vysokotlaké si to saje samo z nádrže. U těhle aut se musí dávat bacha při výměně filtru aby se to nezavzdušnilo. Je to potřeba všechno dobře zalít včetně hadic a tak. Protože když se ti to zavzdušní tak to už nenastartuješ a končí tak povolováním přívodů ke vstřikům apod.
pravdu? do nadrze jsem se nekoukal, ale na autokelly ho nabizi...a nejenom tam:xbobcz píše:Ono to totiž žádné podávací čerpadlo nemá. To vysokotlaké si to saje samo z nádrže. U těhle aut se musí dávat bacha při výměně filtru aby se to nezavzdušnilo. Je to potřeba všechno dobře zalít včetně hadic a tak. Protože když se ti to zavzdušní tak to už nenastartuješ a končí tak povolováním přívodů ke vstřikům apod.
http://www.palivove-cerpadla.cz/ford/pa ... -2-0-tdci/
723 676797