Rada pri kupe VW Phaeton w12
Moderátoři: šulda, Moderátoři
-
- Přispěvovatel
Odpovědi: 0
Rada pri kupe VW Phaeton w12
Chcem si kupit VW Phaeton 6.0 w12.. Ak mate niekto skusnosti s tymto autom, tak mi prosim poradte
Dikes
Dikes
-
- Aktivista
se mrkni na konto pokud tam máš půl mega eček jdi a kup to,
pokud ležíš na posteli a žiješ od výplatě k výplatě jdi do nejbližšího šenku a nápad rozchlastej
já mám věčně přiblé nápady přiznám se že jsem je vživotě taky nedokázal ukočírovat
jednou přijdem o všechno i o život
ale jsme jednou tady a hned tak spátky nepudem 
pokud ležíš na posteli a žiješ od výplatě k výplatě jdi do nejbližšího šenku a nápad rozchlastej
já mám věčně přiblé nápady přiznám se že jsem je vživotě taky nedokázal ukočírovat

jednou přijdem o všechno i o život

Musí to být koncern? A se vzduchem? Jeden měch na to stojí 1300 eur. Žádná žehlička to není, do zatáček se to hrne jak tank a váží to stejně.
Jedeš do známe zatáčky normálně -nijak rychle- jak jsi zvyklý z ostatních aut a s tímhle kolosem (klame tělem) jsem jel málem rovno.
A8 je mnohem lepší co se jízdních i dynamických vlastností týče. Pokud tuto kategoriia aut, tak BMW 7.
Jedeš do známe zatáčky normálně -nijak rychle- jak jsi zvyklý z ostatních aut a s tímhle kolosem (klame tělem) jsem jel málem rovno.
A8 je mnohem lepší co se jízdních i dynamických vlastností týče. Pokud tuto kategoriia aut, tak BMW 7.
Škoda Fabia SDI - Žihadlo Edition
Škoda Superb II 1.8 TSI DSG-7
SuperVAG Comfort VW/PSA 2017
BMW DIS/GT1 v57 /ISTA D
Škoda Superb II 1.8 TSI DSG-7
SuperVAG Comfort VW/PSA 2017
BMW DIS/GT1 v57 /ISTA D
-
- Aktivista
ja som myslel ze to chces TDI, lebo je aj TDI W12, 6.0. Ale ten sa dava do Q7 a Touarega. Ten ma 1kNmund3ath píše:Neriesme kolko kto ma na konte. Chcem hlavne info o tom, co su slabiny tohoto auta. Najprv som mal vyhliadnuty V10, ale kedze som doteraz mal A6ku 3.0tdi a dal som do generalky motora cca 4tis eur, tak uz nechcem diesel.
A nezijem od vyplaty k vyplate

Tiguan CBAB
Polaris 455 diesel 4x4
Harley Davidson V-rod
BMW R1200R
Polaris 455 diesel 4x4
Harley Davidson V-rod
BMW R1200R
-
- Přispěvovatel
ak ma pamat neklame, tak tdi je V12misoVW píše:ja som myslel ze to chces TDI, lebo je aj TDI W12, 6.0. Ale ten sa dava do Q7 a Touarega. Ten ma 1kNmund3ath píše:Neriesme kolko kto ma na konte. Chcem hlavne info o tom, co su slabiny tohoto auta. Najprv som mal vyhliadnuty V10, ale kedze som doteraz mal A6ku 3.0tdi a dal som do generalky motora cca 4tis eur, tak uz nechcem diesel.
A nezijem od vyplaty k vyplateU takychto aut su aj ceny nahradnych dielov a praca niekolko nasobne drahsia ako u ´normalnych´ aut.

-
- Přispěvovatel
-
- Přispěvovatel
no snad to vyjde, ak ked citam rozchadzajuce sa nazorymr.freezer píše:az to kupis dam ti desika ak ma prevezies...

Ja si myslim, ze v tomto pripade to je jedno, ci A8 alebo Phaeton. A A8ka s tymto motorom stoji neporovnatelne viacej teda. 450 benzinovych koni + 550Nm bude urcite stat za to a aj budit respekt na ceste.
ještě bys mohl vysvětlit proč 7čka zatáčí a 8 čka jede rovnodhfool píše:Musí to být koncern? A se vzduchem? Jeden měch na to stojí 1300 eur. Žádná žehlička to není, do zatáček se to hrne jak tank a váží to stejně.

-
- Přispěvovatel