Automatický ,,Sytic,, VW G3 TD

Jakékoliv dotazy týkající se problémů, údržby vozů koncernu VW. Týká se jen VW/Audi/Škoda/Seat

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Odpovědět
zoltar
Nováček
Odpovědi: 0

Automatický ,,Sytic,, VW G3 TD

Příspěvek od zoltar »

Zdravím,

mám problém se (sytičem) předsuvníkem studeného startu, který je automaticky ovládaný. Při studeném motoru je to OK ale po zahřátí se nevypne. Problém je v tom že nefunguje elektromagnet na konci mechanismu (proud k němu samozřejmě jde). Dnes jsem to řešil ve VW a bylo mi řečeno že tento elmag. již nejde objednat.

Chci se tedy zeptat jestli se s tím někdo setkal a zda jde tento elmag. sehnat.
Vím že je řešení předělat to na mechaniku, ale chci se vyhnout vlastní tvorbě v autě :D

Předem díky za odpovědi

Martin VW G3 1.9TD AAZ 55kW 1995
codll
Přispěvovatel

Příspěvek od codll »

nejsem si jist ale nebyly tam ty sitice na vodu ? no mozna byl vodni jen do G2 jinak nebylo by cislo te civky ? bude se delat nejak nahrada jinak kdyz prestane jit napeti do civky sitice a vezmes za ovladani na cerpadle a pokusis se ho zatahnout proti civce aby byl vyply udelato neco ? snizeni otacek atd...
zoltar
Nováček

Příspěvek od zoltar »

mechanismus na čerpadle je plně funkčni tzn. při posunuti doprava ( při pohledu od volantu) otacky spadnou. Signál pro cívku ovládá čidlo teploty vody (OK). Číslo na cívce je 115.01 potom 311/L4 ale žádný katalog mi to nebere, ETKU nemam :( , pokud se mi ten elmag. nepodaří sehnat tak budu muset udělat náhradní řešení (mechanické- lanko,bowden,paka sytice S120, elektrické- lanko,bowden,motorek uni centrálu,spinac na palubce) ale rád bych zůstal u originálního řešení :)
Odpovědět

Zpět na „Údržba/problémy VW group (DIESEL)“