to je moc
Moderátoři: šulda, Moderátoři
-
- Přispěvovatel
Re: to je moc
titan0306 píše:že je huba nebolí napsat 172tis a nechat tam ten volant
http://skoda.sbazar.cz/skoda-superb-1-9 ... 05205.html
To samé jsem si řikal i já když sem na něj narazil a ještě navíc serviska

-
- Aktivista
Tohle už nemá cenu komentovat, spíš ale zaráží kolik lidí bez špetky inteligence se sere do aut a kolik ksindlu auta pořád přitahují...Do motorek moc nejdou, protože jsou to posraný, špekatý hovada ověšený zlatými řetězy, na které se stačí podívat a člověk ví, s kým má tu čest... 

nepropadat panice...
-
- Přispěvovatel
To ještě nic neni, já byl dohodnutej na tuhle Octu http://auto.bazos.cz/inzerat/13041105/S ... eno-cr.php
S pánem jsem byl na pevno dohodnutý na 15:00, ted když mu volám že už jsem v Mělníku,tak mi pán řekne at nejezdim,že jí ted prodal
S pánem jsem byl na pevno dohodnutý na 15:00, ted když mu volám že už jsem v Mělníku,tak mi pán řekne at nejezdim,že jí ted prodal

-
- Aktivista
Takze kazdy mesic s tim nekdo najel 5,5tis. km? To je odvazne tvrzeni.Eddy91 píše:to má namotany min 4 kila
Nicmene, kdyz vidam auta na stavbach, tak bych se nedivil. Jsou lidi, kteri neresi a auto pouzivaji a pak odhodi. Treba to byl clovek, kterej mel stale ruce spinavy od neceho, co neslo jentak smejt (a pritom to nespinilo, jen mel proste drsny ruce).
Rozhodne to nemeni nic na faktu, ze ten volant by meli vymenit.
TDI - everyday's racing performance with frugal running costs - do not let the challenge pass you by 
Jestliže máš pravdu o 24 hodin dříve než jiní, jsi přesně oněch 24 hodin považován za blázna. (Antoine de Rivarol)

Jestliže máš pravdu o 24 hodin dříve než jiní, jsi přesně oněch 24 hodin považován za blázna. (Antoine de Rivarol)
mas pravdu, staci, aby clovek mel agresivni pot a volant takhle vypada po 80.tis.Forest píše:Takze kazdy mesic s tim nekdo najel 5,5tis. km? To je odvazne tvrzeni.Eddy91 píše:to má namotany min 4 kila
Nicmene, kdyz vidam auta na stavbach, tak bych se nedivil. Jsou lidi, kteri neresi a auto pouzivaji a pak odhodi. Treba to byl clovek, kterej mel stale ruce spinavy od neceho, co neslo jentak smejt (a pritom to nespinilo, jen mel proste drsny ruce).
Nissan Primera SW 1,9 DCi
v seatu jsem mel koženy volant a jak jsem jezdil se špinavejma rukama tak v miste kde sem ho drzel nejvic je ta kuze pekne sedrena a bylo to tak za necela dva roky ....Forest píše:Takze kazdy mesic s tim nekdo najel 5,5tis. km? To je odvazne tvrzeni.Eddy91 píše:to má namotany min 4 kila
VW passat 1.9TDI 81kw
http://sauto.cz/detail-inzeratu/osobni/ ... ia/9481709
Co jezdila ke mě na údržbu měla najeto 390 000km, prodal jsem jí horko těžko za 40 000kč, většinou co volali lidi tak chtěli dát kolem 30tis a nebo se ptali jestli v těhle kilometrech je ještě původní motor a co prej tlumiče
Součástí byla poctivě vedená servisní kniha, auto údržbu dostávalo o tom žádná.
Koukám serviska je fuč, kiláky jsou o 240tis km stočený a nápis na krytu rozvodů o jejich další výměně je smazanej
Co jezdila ke mě na údržbu měla najeto 390 000km, prodal jsem jí horko těžko za 40 000kč, většinou co volali lidi tak chtěli dát kolem 30tis a nebo se ptali jestli v těhle kilometrech je ještě původní motor a co prej tlumiče

Koukám serviska je fuč, kiláky jsou o 240tis km stočený a nápis na krytu rozvodů o jejich další výměně je smazanej

Nic proti, ale máme v práci Fabii, ta za 9 let najela 55tkm a popojíždí se s ní pouze ve městě mezi areály. Takže se pořád řadí, točí volantem a pořád se špinavýma rukama. Volant se tomu v inzerátu začíná blížit, na chromovaný řadičce už částečně nejsou ani písmena ani chrom...
Každopádně ten inzerát je mazec.
Každopádně ten inzerát je mazec.
VW Passat B8 variant R-line, CUAA 218kW/591Nm