VAG test akčních členů
Moderátoři: šulda, Moderátoři
VAG test akčních členů
Zdravím, měl bych dotaz ohledně funkce akčních členů. Je normální že když si dám test akčních členů ve VAGu tak mi po pár cyklech přestane fungovat podtlak při vypnutém motoru ? Předem dík za jakékoliv info
motor 1.9TDI AFN '98
motor 1.9TDI AFN '98
škoda mluvit. Je to nejčastější problém co existuje - turbo špatně reguluje... všechny podstatné věci už byly vyměněny - turbo, n75, váha, podtlak. hadičky, takže teď už hledám v prkotinách... někde sem tady měl topic, ale nic se tam nevyřešilo jelikož mě to padne ihned do nouzáku pokud chci udělat log tak jak se má (na trojku od 1500 ot plný plyn)
-
- Aktivista
jo vidíš tohle jsem ještě nesledoval, jednou jsem s odpojenym podtlakem od plechovky zkusil jet a do nouzáku to nepadlo, ale hodnoty jsem nesledoval. Abych se vyhnul padání do nouzáku tak jsem si pořídil budík na tlak turba tak to teď zkusím odpojit a sledovat. Jinak turbo by mělo být měněné za jiné, repasované, což neznamená že nemůže být špatně poskládané... Co se týče té jiné řj, dá se prostě jen vyměnit a jet, nebo co je potřeba udělat aby to fungovalo ? Je tam EDC 15 jestli se nepletu