navigacia MFD
Moderátoři: šulda, Moderátoři
navigacia MFD
Na vw NAVIGACI MFD mi nejde zadat kod ked ju zapnem a chcem pootacat kolieskom aby som zadal kod tam sa mi stale prehadzuju cisla len medzi 1 a 2 a nic viac obcas ked ho zapnem tak ide len 1 a OK a to je csetko.
Viete mi poradit co stim pripadne ako inac zadat kod
Dakujem
Viete mi poradit co stim pripadne ako inac zadat kod
Dakujem
navigace mapy a novy laser
Ahojte ja jen at nezakladam zbytecne podobne tema chtel bych se zeptat zdali nevite:
1 kde sehnat mapy bez indexu dx to jest pro seat navigation system bez DX
2 je na vsechny navigace stejny lejrz? kamaradovy to nenacita vubec zadne mapy ktere ma ma skoda dx typ B a porad hlasi defekte cd.
a jak je slozita vymena ? zvladnu ji sam doma nebo nato musi bejt specialni naradi? predem dik za odpovedi
1 kde sehnat mapy bez indexu dx to jest pro seat navigation system bez DX
2 je na vsechny navigace stejny lejrz? kamaradovy to nenacita vubec zadne mapy ktere ma ma skoda dx typ B a porad hlasi defekte cd.
a jak je slozita vymena ? zvladnu ji sam doma nebo nato musi bejt specialni naradi? predem dik za odpovedi
SuperB Machine
Prostě chcíplej FIS, klidně ti pošlu celej jinej panel s ovládáním, ale tím to opravdu není a o plusech už opravdu vůbec nealfik1 píše:Mám, navi byla v autě a byla funkční. Najednou při zadání trasy nešlo tlačítkem potvrdit volbu a po vytažení z auta už nelze zadat pin.

Hele chlapi, mám auto a nejede. Můžete mi prosím někdo poradit jak to mám pokud možno zdarma opravit, aby to zase jezdilo?? 

a když někomu z ničeho nic nejde volící kolečko, tka je to FIS v pr*eli. Jednoduchý fakt, nechápu, proč to má někdo potřeba dokola řešit zapojení.
1. Navigace funguje s připojeným napájením na 3 piny : 12,ign,safe
2. Pin na černý svorkovnici nemá na zapnutí a opvěření funkce navi vliv
3. Na navigaci je samolepka, kde je pro "píííp" namalovaný zapojení
Tudíž nemudrujte nad tím, proč to nejde a navi vyměňte za funkční kus. Tyhle hromadu let starý "krámy" se již vyprodávají kolem cca 2-4000Kč.
Ikdyž to nedokážete pochopit, snažím se Vám ušetřit spoustu času a prostředků vedoucích k opravě krámu určeného na vyhazov (pardon, ekologickou likvidaci :DDD).
1. Navigace funguje s připojeným napájením na 3 piny : 12,ign,safe
2. Pin na černý svorkovnici nemá na zapnutí a opvěření funkce navi vliv
3. Na navigaci je samolepka, kde je pro "píííp" namalovaný zapojení
Tudíž nemudrujte nad tím, proč to nejde a navi vyměňte za funkční kus. Tyhle hromadu let starý "krámy" se již vyprodávají kolem cca 2-4000Kč.
Ikdyž to nedokážete pochopit, snažím se Vám ušetřit spoustu času a prostředků vedoucích k opravě krámu určeného na vyhazov (pardon, ekologickou likvidaci :DDD).
Hele chlapi, mám auto a nejede. Můžete mi prosím někdo poradit jak to mám pokud možno zdarma opravit, aby to zase jezdilo??