svítí ABS
Moderátoři: šulda, Moderátoři
svítí ABS
hoj,
už se nějaký měsíc potýkám s tím, že mi svítí a nejde ABS.
Na vagu to píše, že je KO přední pravé čidlo. čidlo jsem vyndal, vyměnil za nový, originál kus, smazal chybu a po ujetí pár metrů se ta chyba rozsvítí zase. a stejná, opět čidlo pravé přední kolo (G45).
nevíte někdo, kde dál bych měl hledat chybu?
Díky
Na vagu to píše, že je KO přední pravé čidlo. čidlo jsem vyndal, vyměnil za nový, originál kus, smazal chybu a po ujetí pár metrů se ta chyba rozsvítí zase. a stejná, opět čidlo pravé přední kolo (G45).
Díky
Re: svítí ABS
zkontolovat dráty k čidlu jestli není někdě přerušenýDr.Easy píše:hoj,
Díky
Octavia I. 1.9 TDi PD Combi 4x4 74kw / EGR OFF
- marena tdi
- Aktivista
- marena tdi
- Aktivista
takze..
znova jsem sundal kolo, vyndal to nove cidlo, vycistil, promazal konektory jak na cidle, tak na stekru, dokonce jsem vymenil i tu 30A pojistku na ABS nad baterkou.
Pichnu na vag, smazu chybu. ujedu 20m a rozsviti se.
Napichnu na vag (zapnuty motor) a neslo se mi do ABS RJ moc dobre dostat. vsiml jsem si, ze problikavala kontrolka rucni brzdy...
no, tak co s tim ted?
Jeste koupit jedno cidlo novy a zkusit ho tam dat, kdyby i to co je novy tam ted bylo vadny? ach jo...
znova jsem sundal kolo, vyndal to nove cidlo, vycistil, promazal konektory jak na cidle, tak na stekru, dokonce jsem vymenil i tu 30A pojistku na ABS nad baterkou.
Pichnu na vag, smazu chybu. ujedu 20m a rozsviti se.
Napichnu na vag (zapnuty motor) a neslo se mi do ABS RJ moc dobre dostat. vsiml jsem si, ze problikavala kontrolka rucni brzdy...
no, tak co s tim ted?
Jeste koupit jedno cidlo novy a zkusit ho tam dat, kdyby i to co je novy tam ted bylo vadny? ach jo...
tato tema ma zaujma, pretoze mam podobny problem na mojom aute, co je to iste ako Cordoba Vario. Mne to rano svieti, po 20km zhasne na chvilku, a potom znova rozsvieti, niekedy na nerovnostiach, niekedy na rovnej ceste, je to zaludna chyba. dufam ze nebude treba menit jednotku abs
VW POLO VARIANT 1,9 TDI 66KW, Motor AGR, r.v.2000, EGR OFF