ASV syčí, nejede na plnej výkon
Moderátoři: šulda, Moderátoři
ASV syčí, nejede na plnej výkon
Pánové,
takže při přidání plynu jakmile se rozfouká turbo tak z motor. prostoru jde slyšet syčení, výkon tam je, ale chybí špička. Spotřeba 5,5-5,7 a to to nějak nehoním. Sundal jsem sání, hadice od turba, intercooler ale žádné poškození jsem nenašel. Paměť závad prázdná. Já nevím, ale može to dělat baňka?
takže při přidání plynu jakmile se rozfouká turbo tak z motor. prostoru jde slyšet syčení, výkon tam je, ale chybí špička. Spotřeba 5,5-5,7 a to to nějak nehoním. Sundal jsem sání, hadice od turba, intercooler ale žádné poškození jsem nenašel. Paměť závad prázdná. Já nevím, ale može to dělat baňka?
doma jen koncern
řeším to samé Mám jednu hadici od turba novou coler zkontrolovanej. Všechny hadice dobrý měl jsem to vše venku. mam a4 jen mě napadá jak je ta železná trubka pod chladiči že by byla děravá. při plným plynu cejtím jak ubere výkon. Slyším jak sičí a jak to ubere výkon tak už nic a do nouzáku nepadá.
Audi a4 quattro afn
Já mám za turbem lehce luplej vlnovec, ale nejde mi do hlavy že by mi ubral výkon tak o 20%. Hadice jsem měl všechny venku jedna měla prasklinu tak jsem ji dal novou a na koleru byla prasklinka a kolem to mastný nebylo tak jsem to projistotu přelepil a stále se toho nemůžu zbavit.
Audi a4 quattro afn
Když to bude v tlakový části, tak to bude slyšet jen ve chví
Jak jako v tlakové části? V podtlacích? Dělá mi to když jde turbo do tahu.
Dám plnej zatáhne zasičí poleví výkon chvilku díra (2 sekundy) a pak už to nejede jak má mě připadne. Lámu si stím hlavu už přes měsíc, tlakové hadice vše jsem prošel už 2x jednu jsem dal novou všude nové sponky, zkusim to těsnění a projít kloudně podtlaky a uvidí se.
Dám plnej zatáhne zasičí poleví výkon chvilku díra (2 sekundy) a pak už to nejede jak má mě připadne. Lámu si stím hlavu už přes měsíc, tlakové hadice vše jsem prošel už 2x jednu jsem dal novou všude nové sponky, zkusim to těsnění a projít kloudně podtlaky a uvidí se.
Audi a4 quattro afn
jo to odpovídá, prostě jak se rozfouká turbo.Pája 19 píše:Když to bude v tlakový části, tak to bude slyšet jen ve chvíli, kdy se roztočí turbo. Když to bude slyšet furt, tak je to někde jinde.
No jinak jsem nenašel nic, žádnou prasklinu, nikde nic. Takže sem dal nový těsnění pod sání, všecko aspoň vyšistil a pomály skládám. Budu to muset vypozorovat při běžícím motoru-vlízt pod auto mačkat hadice atd...
doma jen koncern
Pánové tak sem zjistil že to utíká přes svody, sou asi prdlý. Mám všecko sdělaný, ale zasekl jsem se na poslední věci - na třěch matkách co drží výfuk k turbu. Polívál sem to brzdovkou a nic, nevám jestl ije to 12 nebo 13mm, 12 sem tam musel narazit, 13 má vůli. Nedám tam ořech jedině malej a pak to stejně nejde otočit. Tak tam dávám prstýnek ale ne a ne prdnout. Polil sem to znova brzdovkou a nechám to do dalšího dne, snad se to umoudří 

doma jen koncern
Tak to sundej i se svodama a rozdelej venku ne?raduzzz píše:Pánové tak sem zjistil že to utíká přes svody, sou asi prdlý. Mám všecko sdělaný, ale zasekl jsem se na poslední věci - na třěch matkách co drží výfuk k turbu. Polívál sem to brzdovkou a nic, nevám jestl ije to 12 nebo 13mm, 12 sem tam musel narazit, 13 má vůli. Nedám tam ořech jedině malej a pak to stejně nejde otočit. Tak tam dávám prstýnek ale ne a ne prdnout. Polil sem to znova brzdovkou a nechám to do dalšího dne, snad se to umoudří