Hledám šikovného mechanika z Prahy

Jakékoliv dotazy týkající se problémů, údržby vozů koncernu VW. Týká se jen VW/Audi/Škoda/Seat

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Odpovědět
danielkiraly
Sběrač informací
Odpovědi: 0

Hledám šikovného mechanika z Prahy

Příspěvek od danielkiraly »

Nazdar pánové,

sháním někoho z Prahy, kdo má velký zvedák a byl by ochotný vymontovat mi ř.j. multitronicu.

S největší pravděpodobností odešla, potřebuji jí poslat na opravu, bohužel doma před barákem a v této zimě to neudělám.

Co jsem se vyptával, je potřeba povolit silentbloky na prevodovce + na motoru, celé to mírně naklonit, vypustit olej z prevodovky, sundat ten zadní dekl (8 sroubu) a vyndat r.j. Protoze je následně auto nepojízdné, uvítal bych možnost, kdyby auto mohlo na místě zůstat někde zaparkované 3-4 dny a pak následně namontovat vše zpět.

Mluvil jsem s uzivatelem LUBOMT, zde z fora, je to údajně práce na 1 hodinu.

Protože je před vánocema, auto potřebuji jak sůl, nenajde se někdo? Dobře zaplatím

Předem díky

Tel.: 736 212 840
roman1648
Aktivista

Příspěvek od roman1648 »

nevím nevím, zda se do toho na svátky někdo požene
když to vezmu podle sebe, mám tak nějak všechny resty hotový a jsem hafo rád
žádný velký akce, max. tak vyměnit olej nebo zalepit kolo - a to jen pokud půjde o život... (rofl)
ono to máš demontáž, ano, pak ale montáž jakože opravené jednotky, pak to hlavně zprovoznit a může z toho být výjeb do novýho roku
tak se na to dívám já....a asi i většina kluků co si za rok odfachčila svoje, vánoce jsou málem jediný období kdy se dá trochu dáchnout
ale je to ještě dobrý, měl jsem chlapíka kterej mi volal na štědrej den že chce zavařit výfuk.... :fuck:
gabco007
Sběrač informací

Příspěvek od gabco007 »

roman1648 píše: měl jsem chlapíka kterej mi volal na štědrej den že chce zavařit výfuk.... :fuck:
co sa cudujes....vianoce su sviatky radosti a pokoja a on nechcel robit lomoz s tym vyfukom...:D
VW PASSAT Variant 1,9tdi, AVF 96kw + cca 20%...:D Tiptronic...
roman1648
Aktivista

Příspěvek od roman1648 »

a jo no...tak takto jsem se na to nedíval :)
mě tvrdil že chce jet pro prase na novoroční zabíjačku (rofl)
gabco007
Sběrač informací

Příspěvek od gabco007 »

roman1648 píše:a jo no...tak takto jsem se na to nedíval :)
mě tvrdil že chce jet pro prase na novoroční zabíjačku (rofl)
asi ho isiel kradnut a nechcel aby ho bolo pocut.... (noteeth)
VW PASSAT Variant 1,9tdi, AVF 96kw + cca 20%...:D Tiptronic...
roman1648
Aktivista

Příspěvek od roman1648 »

nebo aby se prasce nevyděsilo a nejblo ho (rofl)
lubomt
Aktivista

Příspěvek od lubomt »

danielkiraly - ze je vadna, na to mozes vziat jed !!! odpovedal som ti v SZ. My by sme to v pohode spravili, robime do piatku, len je tu vzdialenost. Do stvrtku viem vymenit na 99% rovno za druhu, potom robime az 6.1.
Demontaz 1 hod, montaz so vsetkym a naprogramovanim prevodovky dokopy 1,5 - 2hod. Nic extra ;)
P.S. pokial nemas aj mechanicku zavadu. Ale to uz na dialku nevidim. No RJ budes musiet opravit alebo vymenit tak ci tak.
PREDAJ A SERVIS AUTOMATICKÝCH PREVODOVIEK všetkých výrobcov,opravy RJ prevodoviek,PREDAJ A REPAS VZDUCHOVÝCH VANKÚŠOV AUDI,VW,MERCEDES,mobil 00421 908777779 Ľubo,VW Passat 1,9PD 4x4 190k/380Nm,A6 3,0tdi quattro 350k/760Nm chip a úpravy BH MOTOR
Odpovědět

Zpět na „Údržba/problémy VW group (DIESEL)“