stoceny tachometr o 100 000 km!!!
Moderátoři: šulda, Moderátoři
stoceny tachometr o 100 000 km!!!
zdravim,
predem se omlouvam ze toto tema davam sem, ale musim se s vami podelit o cerstve informace.
Dnes jsme s Humlem zjistili, ze se mi rozchazi pocitadlo km s ridici jednotkou o cca 100 000 km!
Podle interieru nepoznate nic, a pri koupi bylo auto ve vybornem stavu, vymeneny tlumice, vsechny silentbloky, cepy atd.
Jsem totalne nas... na predchoziho majitele, prodavalo se to pres komisi a
doufam, ze se mi z nej podari nejak vyrazit nejaky odskodneni, jinak ho davan k soudu. Zatim zjistuju jak je sance na uspech.
diky za pozornost.
tom
predem se omlouvam ze toto tema davam sem, ale musim se s vami podelit o cerstve informace.
Dnes jsme s Humlem zjistili, ze se mi rozchazi pocitadlo km s ridici jednotkou o cca 100 000 km!
Podle interieru nepoznate nic, a pri koupi bylo auto ve vybornem stavu, vymeneny tlumice, vsechny silentbloky, cepy atd.
Jsem totalne nas... na predchoziho majitele, prodavalo se to pres komisi a
doufam, ze se mi z nej podari nejak vyrazit nejaky odskodneni, jinak ho davan k soudu. Zatim zjistuju jak je sance na uspech.
diky za pozornost.
tom
O1 ASV 01 chip 110kW
-
- Přispěvovatel
Není možné,že by se třeba měnila jenom ŘJ motoru?Taky jsem se setkal s tím,že ani majitel nevěděl,že mu bylo manipulováno s tachometrem a to přímo autobazarem,kam dal auto na prodej.Oni totiž bazarysti,aby prodali auto co nejdříve tak sami manipulují s tachometry.Tak si prvně nějak nenápadně zjisti u majitele vozidla kolik měl stav na tachometru,když dával auto na prodej,měl by mít smlouvu a v té smlouvě by měl mít stav tachometru.Třeba se pak budeš hádat s bazarem a né s majitelem vozu.
Stříbrná Alhambra 2.0 CR,
na technickem dokumentu ke komisnimu prodeji puv. majitel podepsal stav 113000 km.laurin.clement píše:Není možné,že by se třeba měnila jenom ŘJ motoru?Taky jsem se setkal s tím,že ani majitel nevěděl,že mu bylo manipulováno s tachometrem a to přímo autobazarem,kam dal auto na prodej.Oni totiž bazarysti,aby prodali auto co nejdříve tak sami manipulují s tachometry.Tak si prvně nějak nenápadně zjisti u majitele vozidla kolik měl stav na tachometru,když dával auto na prodej,měl by mít smlouvu a v té smlouvě by měl mít stav tachometru.Třeba se pak budeš hádat s bazarem a né s majitelem vozu.
O1 ASV 01 chip 110kW
-
- Přispěvovatel
Ale i tak to bude hodně těžké dokazování,že bylo manipulované s tachometrem,ještě je jedna možnost jak dopídit stavu.Pokud máš možnost tak si zjisti stav tachometru při poslední STK,pokud ho ovšem již před STK nezměnil.Pak by s tím možná šlo něco dělat?,kdyby jsi měl něco v ruce.
Stříbrná Alhambra 2.0 CR,
-
- Přispěvovatel
-
- Přispěvovatel
serviska je, ale zaznamove odpovida km na pocitadle.octavie81 píše:ale neni problem zajet do skodovky a za nejakej baksis zjistit,jestli to auto tom jezdilo,ja to tak udelal a zjistil jsem vsechny zaznamy,ale to tam to auto musi jezdit...........
nevim kde zjistit stav tachometru z posledni STK, protoze ten protokol jsem asi vyhodil a na technickou jdu tento rok. Ve velkym technicaku nejsou km? kdyz se meni majitel?jsem treti majitel papirove fyzicky druhy.
O1 ASV 01 chip 110kW
Ak nieje zaznam o aute v autorizovanom servise a on ti povie ze mal poskodenu rj a kupil ju na trhu tak nevyhras nic. S tymto nevsýsudis nic. Je to zbytocna strata casu. A ak je auto inac v pohode tak neplac, kazde je take. Isty si nemozes byt ani ked to kupis ako predvadzacku v autorizovanom. Zo par som ich uz aj tam robil. 

MAHA 4x4 LPS 3000
AUDI RS4 2,7 biturbo
SQ7
jedno prekvapko čoskoro
AUDI RS4 2,7 biturbo
SQ7
jedno prekvapko čoskoro
jedina nadeje je to ze by tam mohla byt jina RJ, protoze je to podle puv. majitele chipovano, musime jeste porovnat roky vyroby auta a RJ.
jinak co se te technicke tyka tak je pravdepodobne, ze ji nechal delat zaroven s emisema a tam je razitko s adresou. pochybuju, ale ze me do telefonu rekne potazmo bude vubec ochoten to hledat kolik melo auto X na pocitadle km. ale zkusim to
jinak co se te technicke tyka tak je pravdepodobne, ze ji nechal delat zaroven s emisema a tam je razitko s adresou. pochybuju, ale ze me do telefonu rekne potazmo bude vubec ochoten to hledat kolik melo auto X na pocitadle km. ale zkusim to
O1 ASV 01 chip 110kW