turbo - vůle
Moderátoři: šulda, Moderátoři
turbo - vůle
Ahoj. Známej vyndal turbo , že ho vyčistí a ještě , než začal rozebírat tak ho zarazilo jakou má turbo v osičce na lopatkách vůli.
Je někde napsáno / řečeno kolik může být vůle ? Je mi jasné , že ideálné nulová , ale ..
Je někde napsáno / řečeno kolik může být vůle ? Je mi jasné , že ideálné nulová , ale ..
-
- Přispěvovatel
-
- Přispěvovatel
-
- Přispěvovatel
a vule je i u nového turba a taky ne málá, skoro až k obalu ale vrtulka se nedotkne, u ježděných turb už jí přitlačíš a šoupe o obal a i tak je turbo ok .....krejča píše:ňákej olej v trubkách tam je vždy i u novýho turba
OI TDI PD 4x4 COMBI, 312/260, TT, VB,PP 1043,FMIC,HDS,FMH ,HP-sporting,17 SPIDER,D5WSC-TP5, 193/421 PRODÁNO 
T5 TRANSPORTER 1,9PD,
CBR 1000RR
ZAJÍMÁM SE O BUDOUCNOST, PROTOŽE V NÍ HODLÁM STRÁVIT ZBYTEK ŽIVOTA.

T5 TRANSPORTER 1,9PD,
CBR 1000RR
ZAJÍMÁM SE O BUDOUCNOST, PROTOŽE V NÍ HODLÁM STRÁVIT ZBYTEK ŽIVOTA.
Bylo zajímavé, když jsem natočil motor a čuměl do namontovaného turba /tady to šlo/ a sledoval, jestli neuvidím olej /mlhu, jak se tvrdí/, motor blafal pořád nic a najednou začal malý čůrek oleje kroužit dokola , takový malý vír..přidat jsem se bál, že mi to ohodé ksicht..Tak jsem to dodělal a pak se ptal majitele, jak a co/bylo starší/ a on je to bezva, koupil jsem dobře, olej to nežere.A já měl dojem, jak tam jde moc oleje..Vůli má každé, jak tady někdo psal, to plovoucí pouzdro olej vymezí..Ale to množství oleje mi nejde do hlavy..
í

nepropadat panice...