Dálkové ovládání Telestart T90 a ŘJ T80 bude to fungovat?

Jakékoliv dotazy týkající se problémů, údržby vozů koncernu VW. Týká se jen VW/Audi/Škoda/Seat

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Odpovědět
RichardK
Přispěvovatel
Odpovědi: 0

Dálkové ovládání Telestart T90 a ŘJ T80 bude to fungovat?

Příspěvek od RichardK »

Zdravím, má ŘJ Telestart T80 (dálkové ovládání Webasta) a nemohu k tomu sehnat za rozumné peníze ovladač přímo pro T80. V inzerátech se občas objeví ovladač T90, který je vzhledově stejný jako T80. Bude ovladač T90 komunikovat z ŘJ T80? Děkuji za pomoc.

Richard K.
Passat B2 Syncro 1,9TDI
kockodam
Nováček

Příspěvek od kockodam »

Tak to by me taky zajmalo protoze sem sehnal na zkousku T 91 a ten s jednotkou T 80 nejde (nebo me to neslo) ale ted mam moznost sehnat dva ovladace k T 90 tak by me zajmalo jestli ma cenu je kupovat.
mir77
Aktivista

Příspěvek od mir77 »

Já to tenkrát nějak zjišťoval, už si to moc nepamatuji, ale mám za to, že zpětně kompatibilní byly právě řídící jednotky, nikoliv ovladače. Tedy řídící jednotka T90 šla ovládat ovladačem T80, ale ne obráceně.
Každopádně už to je dlouho a shánění celého setu jsem vzdal, když za stejný peníze může být GSM modul. Nakonec jsem vzdal i ten a před zimou to napíchnu na jednotku alarmu, ten omezený dosah mi snad bude vpoho stačit, většinou to potřebuju zapnout jen když stojím někde pod barákem, takže si myslím, že to je ekonomičtější a asi i praktičtější řešení ;)
Octavia 1.9 TDI Ambiente 81 kW ASV, r.v. 2002

V minulosti:
Favorit 136L, r.v. 1989, LPG
Felicia 1.3 LXi, r.v. 1997, LPG
Fabia Sedan 1.4 MPi Classic, r.v. 2001, LPG
Odpovědět

Zpět na „Údržba/problémy VW group (DIESEL)“