Zdravím, má ŘJ Telestart T80 (dálkové ovládání Webasta) a nemohu k tomu sehnat za rozumné peníze ovladač přímo pro T80. V inzerátech se občas objeví ovladač T90, který je vzhledově stejný jako T80. Bude ovladač T90 komunikovat z ŘJ T80? Děkuji za pomoc.
Richard K.
Dálkové ovládání Telestart T90 a ŘJ T80 bude to fungovat?
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Dálkové ovládání Telestart T90 a ŘJ T80 bude to fungovat?
Passat B2 Syncro 1,9TDI
Já to tenkrát nějak zjišťoval, už si to moc nepamatuji, ale mám za to, že zpětně kompatibilní byly právě řídící jednotky, nikoliv ovladače. Tedy řídící jednotka T90 šla ovládat ovladačem T80, ale ne obráceně.
Každopádně už to je dlouho a shánění celého setu jsem vzdal, když za stejný peníze může být GSM modul. Nakonec jsem vzdal i ten a před zimou to napíchnu na jednotku alarmu, ten omezený dosah mi snad bude vpoho stačit, většinou to potřebuju zapnout jen když stojím někde pod barákem, takže si myslím, že to je ekonomičtější a asi i praktičtější řešení
Každopádně už to je dlouho a shánění celého setu jsem vzdal, když za stejný peníze může být GSM modul. Nakonec jsem vzdal i ten a před zimou to napíchnu na jednotku alarmu, ten omezený dosah mi snad bude vpoho stačit, většinou to potřebuju zapnout jen když stojím někde pod barákem, takže si myslím, že to je ekonomičtější a asi i praktičtější řešení

Octavia 1.9 TDI Ambiente 81 kW ASV, r.v. 2002
V minulosti:
Favorit 136L, r.v. 1989, LPG
Felicia 1.3 LXi, r.v. 1997, LPG
Fabia Sedan 1.4 MPi Classic, r.v. 2001, LPG
V minulosti:
Favorit 136L, r.v. 1989, LPG
Felicia 1.3 LXi, r.v. 1997, LPG
Fabia Sedan 1.4 MPi Classic, r.v. 2001, LPG