zjištění reálného stavu KM - Superb II
Moderátoři: šulda, Moderátoři
lze u superba II zjistit reálný stav KM, nebo jde auto stočit tak, že to nikdo už nikdy nepozná? Dnes si kolega kupoval supa se 100 000 km a jiný sup, na kterého jsme koukali, měl 50 000 a volant daleko více ohmataný, lak daleko více poškrábaný atd. Lze například podle VINu zjistit historii vozidla, když bylo jeté v německu? Pokud by někdo uměl, zde je VIN: TMBAF73T999017986
Octavia business 2002, ALH + noname chip
Re: zjištění reálného stavu KM - Superb II
http://www.cebia.cz/RomanT píše:lze u superba II zjistit reálný stav KM, nebo jde auto stočit tak, že to nikdo už nikdy nepozná? Dnes si kolega kupoval supa se 100 000 km a jiný sup, na kterého jsme koukali, měl 50 000 a volant daleko více ohmataný, lak daleko více poškrábaný atd. Lze například podle VINu zjistit historii vozidla, když bylo jeté v německu? Pokud by někdo uměl, zde je VIN: TMBAF73T999017986
ale za takové info se platí.
Myslím si že auto které má 50 000 není daleko od stavu nového vozu pokud s tím teda nejezdil nějakej dobytek.

CHrysler 300C 5.7 HEMI 
Octavia 01 TDi 81Kw AHF 2000 EGR off, trippling
Yamaha R1 110Kw
BMW Thunder Tiger 2.11ccm nitro

Yamaha R1 110Kw

-
- Aktivista
majitel se měl zajímat spíše před koupí,RomanT píše:lze u superba II zjistit reálný stav KM, nebo jde auto stočit tak, že to nikdo už nikdy nepozná? Dnes si kolega kupoval supa se 100 000 km a jiný sup, na kterého jsme koukali, měl 50 000 a volant daleko více ohmataný, lak daleko více poškrábaný atd. Lze například podle VINu zjistit historii vozidla, když bylo jeté v německu? Pokud by někdo uměl, zde je VIN: TMBAF73T999017986
autobazar určitě neprodává první auto, tak budeš s kolegou zbytečně objevovat ameriku

-
- Aktivista
- Kontaktovat uživatele:
Furt stále stejná písnička.Proč proboha při koupi tak drahýho auta necháte vždy mozek doma.
Tydle supy II co se tu prodávaj maj všechny většinou tak dvě kila a více.Zvlášť když je to z Německa.
A ještě když má auto ožehlenej volat a lak tak to už vůbec nechápu,že ty lidi tomu ůdaji na tacho věřej.
Tak se mi nabízí pouze jedna odpověď .Že lidi to vlasně chtěj levný auta s málo km,tak to maj.Chcete pane 50tkm najeto ,dáme Vám tam padesát ať jste spokojenej.
A pak doma špekuluje proč a nač.Kocourkov.
To vše se zjišťuje před prodejem ne po prodeji.
Pak všichni honěj právníky a soudy jak je podvedly.
Vše je ale bohužel založeno na lidský hlouposti.Takže nejdřív to chce začít u sebe a pak u druhýho.

Tydle supy II co se tu prodávaj maj všechny většinou tak dvě kila a více.Zvlášť když je to z Německa.
A ještě když má auto ožehlenej volat a lak tak to už vůbec nechápu,že ty lidi tomu ůdaji na tacho věřej.
Tak se mi nabízí pouze jedna odpověď .Že lidi to vlasně chtěj levný auta s málo km,tak to maj.Chcete pane 50tkm najeto ,dáme Vám tam padesát ať jste spokojenej.
A pak doma špekuluje proč a nač.Kocourkov.
To vše se zjišťuje před prodejem ne po prodeji.

Pak všichni honěj právníky a soudy jak je podvedly.
Vše je ale bohužel založeno na lidský hlouposti.Takže nejdřív to chce začít u sebe a pak u druhýho.
Oprava vyvažovacích hřídelí na 2,0TDI a jiné pomsty od VW Group,www.vyvazovaky.cz
možná jsem to špatně napsal - auto, které kolega koupil, má kolem 100 000 a je to stav téměř nového vozu. Jde mi o jiného supa, který u prodejce ještě stojí. Chtěl jsem vědět to, jestli je možné stočit toto auto tak, že už to nikdo, ani nikdo zde
nepozná, kolik bylo najeto v reálu. Je jasné že volant říká něco jiného než tacho, ale jestli je to možné

Octavia business 2002, ALH + noname chip
-
- Aktivista
RomanT píše:možná jsem to špatně napsal - auto, které kolega koupil, má kolem 100 000 a je to stav téměř nového vozu. Jde mi o jiného supa, který u prodejce ještě stojí. Chtěl jsem vědět to, jestli je možné stočit toto auto tak, že už to nikdo, ani nikdo zdenepozná, kolik bylo najeto v reálu. Je jasné že volant říká něco jiného než tacho, ale jestli je to možné
stočit to jde tak že to nikdo nepozná
a volant ne vždy říká to co tacho, kyž stím nude jezdit zedník ten má tak tvrdé ruce že při padesíti bude volant ošahaný na 2OO.OOo

Naposledy upravil(a) slovacek.milos dne 05 led 2012, 09:10, celkem upraveno 1 x.
-
- Aktivista
- Kontaktovat uživatele:
A proč by to nebylo možné? S tačej se i nový auta natož ojetý.Tak nevím čemu se divíš.Stačí kouknout na net kolik firem se stím zabívá a bude ti jasný že upravit km na jakýmkoliv autě není problém.Pak zjistíš starou bačkoru,pokud to nedělá amatér.
Dá se samozřejmě upravit záznam i v databázi za patřičný obnos.
Což je asi případ tohodle supa.
Poslední záznam podle tvýho vinu dle Elsy: 13.12.2012 najeto 48 078km.
Takže vše odpovídá skutečnosti a směle můžeš koupit.
Akorát ten stav je trochu mimo.Ale to se vymyslí povídačka o důchodci,který stím nejezdil a jen to ničil a pak lidi uvěřej i ošoupanýmu volantu a všemu okolo.Hlavně že to má padesát najeto.
No nekupte to,když je to tak výhodný.
Akorát ten stav je trochu mimo.Ale to se vymyslí povídačka o důchodci,který stím nejezdil a jen to ničil a pak lidi uvěřej i ošoupanýmu volantu a všemu okolo.Hlavně že to má padesát najeto.

Oprava vyvažovacích hřídelí na 2,0TDI a jiné pomsty od VW Group,www.vyvazovaky.cz
sharik4x4 píše:A proč by to nebylo možné? S tačej se i nový auta natož ojetý.Tak nevím čemu se divíš.Stačí kouknout na net kolik firem se stím zabívá a bude ti jasný že upravit km na jakýmkoliv autě není problém.Pak zjistíš starou bačkoru,pokud to nedělá amatér.
tak to je super že už teď víme kolik bude mít najevo na konci roku 2012

CHrysler 300C 5.7 HEMI 
Yamaha R1 110Kw

Yamaha R1 110Kw

-
- Aktivista
- Kontaktovat uživatele:
Sorry překlep. datum je 13.12. 2011.Omlouvám se za chybu. 

-
- Aktivista
- Kontaktovat uživatele:
Jinak zedníku v superbech jezdí v německu spoustu. A hlavně v montérkách
Uklízečky jezděj v passatem.
No prostě země zaslíbená.

Uklízečky jezděj v passatem.

No prostě země zaslíbená.
-
- Aktivista
-
- Aktivista
- Kontaktovat uživatele:
Nevím jak je to u jednotek EDC 17 v supech II.Tímto oborem/smotájev/ se nezaobírám. Asi to nějak zjistit jde i z ABS,ale ty co to umí zjistit si to nechaj řádně zaplatit.Protože je to hrabání na stole v jednotce. A když to umí někdo přečíst tak to umí i přepsat.Takže jak jsem psal záleží kdo to dělá. 
Ale mě v životě vždy stačilo používat hlavu na myšlení,nohy na chození a zadek na sezení.
Takže mě stačí info o tom,že je to dovoz a má to padesát na tachu.A vše oleštěno.
A když se podívám za jaký rakety se takové auto s poctivými 50tkm prodává v Německu,tak je jasný,že takový auto asi nikdo sem nedoveze,protože je NEPRODEJNÉ!!
Vozí se auta ,které jsou určeny na prodej,za zajímavou cenu.Tak aby se na tom vydělalo,ne prodělalo.A zajímavá cena je u takhle mladých aut vždy až po 150tKM a nebo je to nabouraný.Nikdo si v Německu nekoupí auto za balík a pak ho prodá za třetinu s 50tKM v nejlepší kondici.
To je prostě NESMYSL!!! Leda že by byl od Chochološka z bohnic.

Ale mě v životě vždy stačilo používat hlavu na myšlení,nohy na chození a zadek na sezení.
Takže mě stačí info o tom,že je to dovoz a má to padesát na tachu.A vše oleštěno.
A když se podívám za jaký rakety se takové auto s poctivými 50tkm prodává v Německu,tak je jasný,že takový auto asi nikdo sem nedoveze,protože je NEPRODEJNÉ!!
Vozí se auta ,které jsou určeny na prodej,za zajímavou cenu.Tak aby se na tom vydělalo,ne prodělalo.A zajímavá cena je u takhle mladých aut vždy až po 150tKM a nebo je to nabouraný.Nikdo si v Německu nekoupí auto za balík a pak ho prodá za třetinu s 50tKM v nejlepší kondici.
To je prostě NESMYSL!!! Leda že by byl od Chochološka z bohnic.
přesně tak, když je auto co k čemu, je v německu dražší jak u nás, těm inzerátům na mobile ne třeba tak zcela věřit...
v německu si taký káry jako sup nebo passat kupuje ten kdo potřebuje jezdit, 50tis.km za rok pro ně není nic
znal jsem borce co vozili auta z itálie, k autu koupili novej volant,gumy na pedály, nějakou tu opěrku,tapec popř. sedačku řidiče
natočili "akceptovatelných" 138tis.km a hurá do bazáče a co se servisek konkrétně z itálie týče ( jinde to si bude podobné ), nachystaj ti takovou servisku, že budeš mít super pocit jak jsi dobře koupil...
i nadále platí - podezřele levnej a výhodnej kup vždycky smrdí...
s dnešním PC vybyvením věřím že dokáže ten kdo se tím aktivně zabývá stočit vše a parádně zamést stopy
v německu si taký káry jako sup nebo passat kupuje ten kdo potřebuje jezdit, 50tis.km za rok pro ně není nic
znal jsem borce co vozili auta z itálie, k autu koupili novej volant,gumy na pedály, nějakou tu opěrku,tapec popř. sedačku řidiče
natočili "akceptovatelných" 138tis.km a hurá do bazáče a co se servisek konkrétně z itálie týče ( jinde to si bude podobné ), nachystaj ti takovou servisku, že budeš mít super pocit jak jsi dobře koupil...
i nadále platí - podezřele levnej a výhodnej kup vždycky smrdí...
s dnešním PC vybyvením věřím že dokáže ten kdo se tím aktivně zabývá stočit vše a parádně zamést stopy
-
- Přispěvovatel
sharik4x4: Dobře ty
Musím s tebou souhlasit,stačí když se podíváte na německý stránky za kolik se tam prodávaj O1 a O2 a s jakejma km, je skoro nemožné tam sehnat TDI pod 200 tis km, ale jakmile už je auto v ČR,tak maj všechny najeto do 150 a samozřejmě že se servisní knihou
Z vlastní zkušenosti mohu říct,že už se to dnes nevyplatí tahat z DE, Pokud je auto dobré,tak je tak drahé,že by jste ho v ČR neprodali ani za stejnou cenu
Z Ńěmecka auto jedině pro sebe ale na kšeftování už to rozhodně nejni