pokud ta vaha ukazuje max 622mg tak je to málo tlak je 2500 to je ok .
Ty logy ulož do souboru a dej je na let poštu a sem dej odkaz at se to dá prohlížet přidávej kanál 10 at je tam i poloha plynu.
ok zejtra nějak zkusím hele předtím tam byl intercoler z S3 jelo to jak pomynutý ale pak sem ho vytáhl a dal origo dá se nejak zjistit jestli to bylo chiplé ??nebo jestli se tam něco nehádá ?? jinač sem bez závad , mám jen 304cz
ohledně coleru a čipu jsou tu jiní odborníci na to ja jsem malej pán.proč jsi ho vyndal nevím o kolik koníku to zlepší ale aby to nebyl tvuj problem.
jsou tu kluci kterí by ti asi po vyčtení obsahu rekli jestli to je čiplí
no vyndal jsem ho protože byl moc nízko mam tam podvozek HP škrtal sem na každým malým hrbu nechapu jak stím ten člověk před tím mohl jezdit , ani nevím kdo je majitel byl to zabavenej lízing , potřebuju prostě ošefovat co je v háji ja mám pocit že váha vzduchu ,koníky spíše rapídně po demontáži chladiče zmizely )))
ja tam problém nevidím vaha ukazuje turbo dáva skoro na hranici lehce přefukuje odspodu jsi nedal plny plyn a presto je na váze 1230mg pri 2000 ot to je podle mě vše v pořádku.do nouzaku ti to nepadá?
no občas jenomže mám automat a nejak tomu nevěnuju až zas tak pozornost ale většinou to tam spadne a hned se zas chytí kolem 3,5 tis /ot ventil N75 maka tak co mam ješte zkusit ? žádnou chybu to nehlasí ,test akčních členu -vše ok -máká cvaka,ale po ránu špatně chytá ,smrdí a hulí jak avie inu PD je PD