Zdravim.
Chcem sa opýtať mam vystrelovací kluč dvojtlačitko.Aka bateria tam ide...podľa VIN mi vyhadzuje N 90262401 čo je 1,5V. Ďalej som našiel aj N 10322101 CR 2016 3V.
Ktorá by tam mala isť po správnosti.Stači aj nejake obdobna či mam skočiť do VW alebo kupiť kdesi značkovu Panasonic,Philips?
Za odpovede Ď.
Bateria do kluču
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Bateria do kluču
VW GOLF IV. 1,9TDI 66kW ALH 

Ako nič v zlom ale tak čo neviem tak sa opýtam,nato vznikli fóra.Ja viem,že sa daju hocikde kupiť ale radšej sa opytam.Ak ti to vadi tak sa ospravedlnujem celemu foru.každy mudry z neba nespadol.alfik píše:Ako nič v zlom,ale zaťažovať tento web takouto hovadinou. Rozober kľúč,výber baterku-y a bez kúpiť do elektra druhú.
Ja som chcel vedieť aka tam ide či 1,5V alebo 3V.A koľko mA.Každé elektricke zariadenie ma predpisane špecifické napätie aj prúd.
VW GOLF IV. 1,9TDI 66kW ALH 

-
- Přispěvovatel
číslo na beterii např. 2010,2015,2035--první dvojčíslí-průměr baterie,druhé-tloušťka,nikdy jsem neřešil značku,koupil jsem co bylo po ruce a cena kolem 30 kč-kus,životnost asi rok,romk52 píše:K tym baterkam len mala poznamka,vacsinou nie je vhodne kupovat ich u hodinarov - su tam predrazene a tym padom u nich dlho lezia a povacsine potom vydrzia velmi kratku dobu (aj ked maju na obale udavanu niekolkorocnu skladovatelnost). Konkretna skusenost je s baterkami CR2032.
moskvich 412, lada 2105, š 120ls,p 309 grd,toyota corolla-mazánek,sharan1 1,9TDI 81kW černá metla-šachovnice na blatníku