Blikající žhavení
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Blikající žhavení
Ahoj kluci mam problem auto jsem již sice sprovoznil ale po ujetí 5 km mi zase začlo blikat žhavení auto jsem sice vzal ze servisu ale asi neco posrali. Měnily mi čerpadlo a rozvody.. auto jelo normálně motor běžel krásně ale jakmile sem přesáhl 2000 otáček tak to chcíplo... muže to být předvstřikem nebo řídícím vstřikem ?
-
miraspetrowski
- Přispěvovatel
první co jsi měl udělat,tak šlápnout na pedál brzdy ,jestli ti svítěj žárovky,jedna když prdne,bliká to asi 1 vteřinovým intervalem,pak se vrtej dál,začínej u toho nejjednoduššího,proto že každej hned honí Wag,a potom blbost s žárovkousniper-- píše:Je to spis u setrvaku no asi myslime to stejne...
moskvich 412, lada 2105, š 120ls,p 309 grd,toyota corolla-mazánek,sharan1 1,9TDI 81kW černá metla-šachovnice na blatníku
Porucha spínače brzdových světel a spínače brzdového pedálu může sice rozblikat signálku předžhavení, ale nemůže mít za následek vysazení motoru/případná závada by se navíc objevila v paměti ŘJ/.miraspetrowski píše:první co jsi měl udělat,tak šlápnout na pedál brzdy ,jestli ti svítěj žárovky,jedna když prdne,bliká to asi 1 vteřinovým intervalem,pak se vrtej dál,začínej u toho nejjednoduššího,proto že každej hned honí Wag,a potom blbost s žárovkousniper-- píše:Je to spis u setrvaku no asi myslime to stejne...
K zastavení chodu motoru může dojít pouze z důvodu:
1. Přerušení napětí na ventil N 109 /stop ventil/.
2. Poruchy nastavovače množství paliva N146 nebo jeho součásti/snímač polohy regulačního šoupátka G 149/.
3.Poruchy snímače ot. motoru G 28 a zároveň nevěrohodného signálu od snímače zdvihu jehly G 80.
Pro SCRUFY: Musíš se trochu více rozepsat, aby bylo zřejmé kdy a jaké potíže byly a jak a kdy jsi ho zprovozňoval.
Octavia I 1.9TDI 81Kw AHF r.v.2000
Octávia I 1,9TDI ASV r.v. 2003 chip
Octávia I 1,9TDI ASV r.v. 2003 chip