kluci co znamena VAG mi vyhadzuje chybu na OCT.1,9 TDI 2001 01039 - čidlo ukazatele chladiciho prostredku G2 64-10 - nyní nelze skouset-sporadicka chyba mi nejde ani vymazat potreboval bych vedet co je to za cidlo jinak je to v pristrojovej deske diky moc
ano podla cials chyby je to snimac teploty chladiacej kvapaliny pre rj a motora a a panel pristrojov. odporucam vymenit. mal by byt cierny a nahrada je zeleny. dost casta zavada.
passatV5 píše:a kde to čidlo teda najdu prosím. díky za odpověd.
No Passat ho má na straně turba vzadu zhruba veprostřed bloku motoru...ale má motor podélně....jestli ho tam má taky octa to nevím.... nebo hoď mejl a pošlu ti to z etosu[/b]
kevino píše:ano podla cials chyby je to snimac teploty chladiacej kvapaliny pre rj a motora a a panel pristrojov. odporucam vymenit. mal by byt cierny a nahrada je zeleny. dost casta zavada.
diky skusim ho vymenit ale neni mi jasne proc vyhadzuje chybu ked teplota na paneli funguje
pafka píše:Na panelu možná , ale ještě je pro řídící jednotku motoru.
ta chyba je ale v adrese 17 teda pristrojova deska co mi teda nejse hlavu proc vyhadzuje chybu v paneli pristroju ked teplota ide normalne skusim to este premerat /nebere to potom nejak nudzove z RJ motroru/
pafka píše:Na panelu možná , ale ještě je pro řídící jednotku motoru.
ta chyba je ale v adrese 17 teda pristrojova deska co mi teda nejse hlavu proc vyhadzuje chybu v paneli pristroju ked teplota ide normalne skusim to este premerat /nebere to potom nejak nudzove z RJ motroru/
No ono to čidlo je dvoukanálový...takže jeden výstup jde do budíků a jeden pro řj motoru. Stačí aby kecal třeba ten pro řj a bude ti to třeba blbě žhavit a možná i psát hlášky a přitom ti budík bude ukazovat správně...já ho teď taky měnil ....nežhavil tak mám nový a žhaví normálně...teda když je pod 5 stupňů.....ale nepsal mi chyby....
passatV5 píše:a mohl by ses prosimtě podívat do etky kde je to čidlo je umístěné na passatu 2.3 V5 rv.03 díky za každou odpověd můj mail je Z.stuchlik@seznam.cz
máš to v mejlu - teda jestli jsem se trefil........než bys ho kupoval tak doporučuju ještě zkontrolovat číslo podle kodu motoru...nebo ti ho řeknou u VW