vyfuk
Moderátoři: šulda, Moderátoři
vyfuk
zdravim stravil som polhodinku hladanim kazdy napise jednotvarne upravit vyfuk ja ako laik by som to chcel najradsej zvladnut sam a co najlacnejsie
alebo pripadna ponuka kto by to zvladol a s konecnou cenou
zaujimalo by ma chcel by som upravit vyfuk na ibiza rv03 motor asz aky materaial pouzit kde kupit a aky priemer ako riesit ohyby? vyfuk by som chcel komplet holu ruru po koniec ale pozadoval by som nejake utlmenie zvuku malo by efekt vyrobit nieco ako rezonator resp len vyfukovu ruru obalit nejakou vatou a zavarit to do tvaru katu?
za vase rady vopred dakujem
alebo pripadna ponuka kto by to zvladol a s konecnou cenou
zaujimalo by ma chcel by som upravit vyfuk na ibiza rv03 motor asz aky materaial pouzit kde kupit a aky priemer ako riesit ohyby? vyfuk by som chcel komplet holu ruru po koniec ale pozadoval by som nejake utlmenie zvuku malo by efekt vyrobit nieco ako rezonator resp len vyfukovu ruru obalit nejakou vatou a zavarit to do tvaru katu?
za vase rady vopred dakujem
top sport 4x4+sw,seat ibiza asz+sw
honda civic 1.5 , leon arl+sw , skoda favorit 136l
-
- Aktivista
Nakoupis nerez, kolena, pripadna rozsireni/zuzeni a nechas posvarovat. Samozrejme, nesmis zapomenout na spony. Za turbem bych udelal downpipe s rozsirenim/komorou, ktera by imho mela byt tak +50% k prumeru bezneho vyfuku.
Do cca 220 koni by Ti 60mm imho melo stacit a tim nechci rict, ze je to nejak zavazny rozmer, jen muj subjektivni usudek.
Do cca 220 koni by Ti 60mm imho melo stacit a tim nechci rict, ze je to nejak zavazny rozmer, jen muj subjektivni usudek.
TDI - everyday's racing performance with frugal running costs - do not let the challenge pass you by 
Jestliže máš pravdu o 24 hodin dříve než jiní, jsi přesně oněch 24 hodin považován za blázna. (Antoine de Rivarol)

Jestliže máš pravdu o 24 hodin dříve než jiní, jsi přesně oněch 24 hodin považován za blázna. (Antoine de Rivarol)
- marena tdi
- Aktivista
rezonatory i repliky katu jdou koupit.proc to slozite vyrabet.hola roura te brzo omrzi.poslouchat ten blby kraval se neda do nekonecna.
ano pruchozi vyfuk 60 mm a na to dva plnopruchozi tlumice.
material nerez jak psal FOREST
ano pruchozi vyfuk 60 mm a na to dva plnopruchozi tlumice.
material nerez jak psal FOREST
Audi A3 Sportback 1.9 PD BXE 186 ps , sw TDI FUN , TSB 220 Turbosport , exhaust by Marena
EX- Octavia combi Tdi AGR 261 ps
EX- Octavia combi Tdi AGR 261 ps
- marena tdi
- Aktivista
-
- Aktivista
@cindo888: ano, muze. V mem pripade (mam vyfuk 70mm) takovych rozmeru dosahuje
Jinak nevim, zda se Ti to vyplati (kvuli postovnemu), ale pokud bys potreboval, jsem schopen Ti pripadny nerez zajistit, staci sepsat co potrebujes a dam Ti nabidku.
Jinak nevim, zda se Ti to vyplati (kvuli postovnemu), ale pokud bys potreboval, jsem schopen Ti pripadny nerez zajistit, staci sepsat co potrebujes a dam Ti nabidku.
TDI - everyday's racing performance with frugal running costs - do not let the challenge pass you by 

Moj otec pracuje v cechach takze s postovnym by som si nelamal hlavu ja by som len potreboval cas zhodit original pomerat a podla rozmerov objednat cezteba
Kolko moze stat taky matros aj skolenami kludne mi napis sz
Kolko moze stat taky matros aj skolenami kludne mi napis sz
-
- Aktivista
Dobra zprava. Nemohu posoudit, nemam od Tebe k dispozici zadani. Napis kolik metru trubky jakeho profilu a kolik kolinek. Odpovim v prubehu dne 

Z akeho dovodu by to malo byt sirsie?netopier píše:hlavne nezabudni na to prve koleno co pisal Forest, aby bolo vacsie
Kukal som na foto v ama a tam ziadne rozsrene potrubie nebolo jedine pletenec
A mimo toho pletenec samozrejme pouzit ? A kde zohnat pletenes s priemerom 60mm?
Rozpisem to tu myslim ze v tejto teme sa hadam kazdy dozvie k teme vyfuku uplne vsetko co treba
K materialu ako mi poradil marena treba
: cca 3 m potrubie priemer 60mm
4x 45 stupnov kolena
3x 90 stunov kolena
Pasky na spoje 2ks
Pripadny rezonator kazdemu ako po chuti
K materialu ako mi poradil marena treba
: cca 3 m potrubie priemer 60mm
4x 45 stupnov kolena
3x 90 stunov kolena
Pasky na spoje 2ks
Pripadny rezonator kazdemu ako po chuti