Druhý IC na 1.9TDi
Moderátoři: šulda, Moderátoři
- marquee
- Přispěvovatel
Druhý IC na 1.9TDi
Řešil už někdo přidání druhého IC na pravou stranu na Passata 1.9TDi tak jako to má třeba 2.5TDi??? Co je k tomu potřeba a je tam nějaký problém?? Chtěl jsem dát velký IC před chladič, ale to už by si vyžádolo poměrně velký zásah do předku a to se mi nechce.
- marena tdi
- Aktivista
- Martin Kanňuch
- Přispěvovatel
Tu to mas: http://dieselpower.cz/forum/viewtopic.p ... highlight=
Ale neviem ci by som to este raz robil takto, asi by som isiel do fmic je tam nanho v passate hafo miesta na jaky len chces. Najvacsi problem je pri smic dostat tam ten pravy ic pretoze tam zavadzia vysusac klimy 2,5tdi ho ma odost mensi ak dobre viem a este treba upravovat chladicovu stenu.
Ale neviem ci by som to este raz robil takto, asi by som isiel do fmic je tam nanho v passate hafo miesta na jaky len chces. Najvacsi problem je pri smic dostat tam ten pravy ic pretoze tam zavadzia vysusac klimy 2,5tdi ho ma odost mensi ak dobre viem a este treba upravovat chladicovu stenu.
VW Passat variant 1.9 Tdi AFN - KW var.1, Jednohmota zotrvak + HDS, brzdy 312x25/269x22, dva IC ako 2,5 Tdi,turbo VB, EGR off, KAT off
Land rover Defender 110 SW
Land rover Defender 110 SW
-
Forest
- Aktivista
Tak to musim quotnout. Kdyz jsem Ti to rikal, ze to je nesmysl, tak jsi mluvil uplne jinak, jsem rad, ze jsi na to priselMartin Kanňuch píše:Tu to mas: http://dieselpower.cz/forum/viewtopic.p ... highlight=

Vazeni, dva SMIC jsou jen nouzovym resenim. Jinak pokud to resit, tak paralelne, rozhodne ne seriove. Ano, pomuze to (imho jsem byl prvni, kdo to tu mel, ikdyz ve spojeni SMIC+FMIC) ale neni to spravne reseni.
TDI - everyday's racing performance with frugal running costs - do not let the challenge pass you by 
Jestliže máš pravdu o 24 hodin dříve než jiní, jsi přesně oněch 24 hodin považován za blázna. (Antoine de Rivarol)
Jestliže máš pravdu o 24 hodin dříve než jiní, jsi přesně oněch 24 hodin považován za blázna. (Antoine de Rivarol)
- Martin Kanňuch
- Přispěvovatel
-
Forest
- Aktivista
Opetovne rozpinani, tlaky atd. Muzes podotknout, ze deleny IC (s vratkou) jsou to same ale neni to az tak uplne to same. Rozhodne to neni zrovna to nejlepsi reseni (ostatne nejlepsim resenim je jeden FMIC).
Kdyz jsou dva, tak paralelne, kazdy odvede svoji praci a nasledne se to sdruzi v "Y", za kterym bude umisteno cidlo tlaku a teploty.
Kdyz jsou dva, tak paralelne, kazdy odvede svoji praci a nasledne se to sdruzi v "Y", za kterym bude umisteno cidlo tlaku a teploty.
TDI - everyday's racing performance with frugal running costs - do not let the challenge pass you by