ABS Problem

Jakékoliv dotazy týkající se problémů, údržby vozů koncernu VW. Týká se jen VW/Audi/Škoda/Seat

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Odpovědět
Číča
Přispěvovatel
Odpovědi: 0

ABS Problem

Příspěvek od Číča »

zdravim,
rano jsem jel do prace a po nastartovani motoru mi to zacalo pipat,rozsvitila se mi kontrolka ABS a blikala mi celou cestu rucka. Muzete mi popsat,v cem by mohla byt zavada? Podotykam,ze jsem se zvyku udelal debilitu a sice zatazenou rucku pres noc (-14°) ABS nefunguje. Diky za tipy

edit: O1, r.v. 2000 a to pipani bylo delsi prerusovane
ROMEK
Aktivista
Odpovědi: 1

Příspěvek od ROMEK »

problem bude v pumpe ABS. napoj to na VAG a hoď sem čislo chyby
Honda CR-V, Peugeot Partner,VW Caddy, Škoda 1000MB DELUXE
Číča
Přispěvovatel

Příspěvek od Číča »

nemam prave noutbuk (proto jsem nekupoval kabel). Myslim,ze nejblizsi VAG me ceka v servisu,tak se chci jen psychicky pripravit.
ROMEK
Aktivista
Odpovědi: 1

Příspěvek od ROMEK »

ked chceš skontroluj si poistky na dekli na baterke /trojica nožových/ dosť často to tam umí zaoxidovat
Honda CR-V, Peugeot Partner,VW Caddy, Škoda 1000MB DELUXE
ljany
Sběrač informací

Re: ABS Problem

Příspěvek od ljany »

[quote="Číča"]zdravim,
rano jsem jel do prace a po nastartovani motoru mi to zacalo pipat,rozsvitila se mi kontrolka ABS a blikala mi celou cestu rucka. Muzete mi popsat,v cem by mohla byt zavada? Podotykam,ze jsem se zvyku udelal debilitu a sice zatazenou rucku pres noc (-14°) ABS nefunguje. Diky za tipy

edit: O1, r.v. 2000 a to pipani bylo delsi prerusovane[/quo

Ahoj,

nejsem žádný odborník pře auta, ale jeden tip bych měl. Kdysi se mi stala podovná věc, jako popisuješ. Míval jsem před pár lety Octavii r.v. 98 a jednoho zimního dne mi začalo svítit abs a blikat kontrolka na ruční brzdu. Ještě mi to cca třikrát píplo po nastartování. Samozřejmě abs nefůngovalo. Po napojení na vag jsem zjistil, že mi odešla čidla abs na jedné straně auta. Zakoupil jsem nová čidla abs. Nestály nijak moc peněz a vyměnil je. Samo to zhaslo a začlo fungovat.

Tak snad jsem aspoň trochu pomohl. :-D

čus....
Číča
Přispěvovatel

Příspěvek od Číča »

Děkuju,pojistky preventivně zkontroluju.
Ijany: rozhodne jsem mi pomohl,vim,ze to moc nestoji,ale VAG momentalne nemam a na hrabani se v aute je moc zima. Jednalo se mi jen o to,zda je to vazne a nebo blbustka za 250. Takhle vim,ze to nejakou dobu pocka-shodou okolnosti mam ted v unoru technickou :roll: Asi vyndam zarovicku z pristrojovky nebo nevim,uz se totiz vidim v servisu,jak jim tam necham dvojku za takovouhle s prominutim picovinu.
Honza M
Přispěvovatel

Příspěvek od Honza M »

Číča píše:Děkuju,pojistky preventivně zkontroluju.
Ijany: rozhodne jsem mi pomohl,vim,ze to moc nestoji,ale VAG momentalne nemam a na hrabani se v aute je moc zima. Jednalo se mi jen o to,zda je to vazne a nebo blbustka za 250. Takhle vim,ze to nejakou dobu pocka-shodou okolnosti mam ted v unoru technickou :roll: Asi vyndam zarovicku z pristrojovky nebo nevim,uz se totiz vidim v servisu,jak jim tam necham dvojku za takovouhle s prominutim picovinu.
Zastav se u mě na dílně,napíchnu ti to. Minulý týden jsem to řešil u Pola. Bud pojistka nebo ABS.
Odpovědět

Zpět na „Údržba/problémy VW group (DIESEL)“