E85
Moderátoři: šulda, radluk, Moderátoři
Ve směsi se s tím taky se s tím čistí tiskařský válce, a obsahujou ho některé - dražší směsi do odstřikovačů, Ale to už dneska asi nepořídíš mám v garáži ještě jeden kanystr a je na něm nálepka v DM ...
. A taky je hlavní složkou aditiv pro odvodňování benzinu. Ale to už je taky asi minulost.

nemám žádnou kárku na naftu...
Isopropil se pouziva hlavne v polygrafickem prumyslu(tiskařina) na zmenseni povrchoveho napeti vody.Vcera jsem si zajel na pumpu pro e85 a porovnaval jsem jak se chova pri smichani s olejem atd a tyto 2 veci se chovaji totozne.Pristi tyden otestuju ve vozidle tak pak dam info jak to pofrci.Alternativnim palivum zdar 

-
- Aktivista
nneerroo píše:Isopropil se pouziva hlavne v polygrafickem prumyslu(tiskařina) na zmenseni povrchoveho napeti vody.Vcera jsem si zajel na pumpu pro e85 a porovnaval jsem jak se chova pri smichani s olejem atd a tyto 2 veci se chovaji totozne.Pristi tyden otestuju ve vozidle tak pak dam info jak to pofrci.Alternativnim palivum zdar
co máš za auto

-
- Aktivista
-
- Aktivista
měl jsem asi 5O litrů. nalil jsem pět a a OK
pak jsem nalil ten zbytek prostě plnou a OK , felda 1,6
podle toho co jsi napsal jsi jen internetový teoretik,
u karbecu jsem musel zvednout volnoběh a když jedu z kopce s kvaltem tak to sem tam flusne do výfuku, po ránu to má delší starty chce to slunce nebo cyklohexan bohužel není

pak jsem nalil ten zbytek prostě plnou a OK , felda 1,6
podle toho co jsi napsal jsi jen internetový teoretik,
u karbecu jsem musel zvednout volnoběh a když jedu z kopce s kvaltem tak to sem tam flusne do výfuku, po ránu to má delší starty chce to slunce nebo cyklohexan bohužel není

člověče, nevím jak to děláš, ale alkohol má úplně jinej poměr ku vzduchu, pro lambda = 1 je 9-9,7 (E85) , u benzínu 14,7, takže už pouhým výpočtem vychází spotřeba o polovinu větší. Karbec by se musell přetryskovat a u stříkačky hrábnout do centrální jednotky, nemyslím si, že by to stávající nastavení dokázalo ten poměr srovnat o takovej kus.slovacek.milos píše:já už jsem kdysi psal koupil jsem feldu levnější a pak investoval 1,6,
JE ŠEST LET v top stavu a rozdíl na líh nepoznáš ani spotřebou, ta se hýbe něco přes pět

Rudolf Diesel to taky nekrmil naftou.
-
- Aktivista
musíš mít nové PYC platinové svíčky, se špičatým středovým hrotem, pokud je velká kosa uděláš si dírečku v sání a stříkneš trošku startovacího spreje,koil píše:Teoretik rozhodně nejsem.Na E85 mám nalítané tak 4000km ale většinou mixem 50:50 s benálem.Jenom mě zajímalo jak jsi docílil že ti to chytlo na čistý E85.Mě to na poměr 80% E85 a 20%benálu nešlo natočít u studeného motoru.
třeba motorku tu vytáhnu ráno na slunce a za chvíli drb jinak taky nechytá, nejlepší řešení je dopracovat se k cyklohexanu bohužel ho začali prodávat jen min 1OOO l, ten dokonale vyléčí nízkou odparnost lihu

-
- Aktivista
[quote="hranicka"]
člověče, nevím jak to děláš, ]
jak to dělám nevím, ale ví to půl brazilie a je to něco podobného jak když má normální smrtelník koupit slunečnicový olej a nalít ho do nádrže, teoreticky najdeš stovky důvodů proč motor nepojede,
čistě prakticky nedávno našla čojka polovinu lihu v benálu a nikdo si nestěžoval,
člověče, nevím jak to děláš, ]
jak to dělám nevím, ale ví to půl brazilie a je to něco podobného jak když má normální smrtelník koupit slunečnicový olej a nalít ho do nádrže, teoreticky najdeš stovky důvodů proč motor nepojede,
čistě prakticky nedávno našla čojka polovinu lihu v benálu a nikdo si nestěžoval,