zdravim, mohl by mi nekdo poradit. nemužu tady najít nic o řídící jednotce k motoru 1z. dočetl sem se pouze ze se nedají klasicky čipivat, že se musi rozebrat a vyměnit - přepájet nějaké součástky. taky že jsou dva druhy -plastová a hliníková tak jak se liší. a nebo zdali se dá vyměnit za jinačí, která lze načipovat klasickym způsobem. jestli se to tu někdě nachází tak se omlouvám že to nemužu najít.
Cipnout se daji, jen se musi letovat ale to je vec toho kdo ti to chipuje. Rozdil hlinik plast je hlavne v tom, ze hlinikova se da naucit na turbo ovladane podtlakem.
No mě by právě zajímalo co se letuje a za jeké součástky. protože jsem autoelektrikar a přepájel bych si to a nechal nacipovat klasickym zpusobem jeslti to teda lze. ze by me to vyslo o hodne levneji nez za to chtěji.
PeTTeK píše:No mě by právě zajímalo co se letuje a za jeké součástky. protože jsem autoelektrikar a přepájel bych si to a nechal nacipovat klasickym zpusobem jeslti to teda lze. ze by me to vyslo o hodne levneji nez za to chtěji.
PLASTOVÁ JEDNOTKA - PAMĚTI 27C512 DIL UV MAZATELNÉ
dolezity je rozsah pracovnych teplot -40...+85 je ok
aby to hlavne v zime neblblo...
a kedze sa spomina, ze tie pamate su UV mazatelne.. tak terba dat nalepku dole, nechat pekne na slniečku,a potom sa to da znova preprogramovat
A je lepší tam ty nové čipy zaletovat na tvrdo, nebo do té řídící jednotky zaletovat nějaké kvalitní patice a do nich až dát čipy? Líbí se mi víc řešení s tou paticí, ale nevím, jestli to v praxi nepřinese víc problémů...
Ty mapy by mne taky zajímaly...nemá někdo obyčejný sériový soft na staré TDi z Golfa 3 - typ motoru AFN (A3) 81 kW naklápěcí turbo? Mám jen 66 Kw na motor 1Z.
Díky
Petr