Zkušenost s mdíly

Jakékoliv dotazy týkající se problémů, údržby vozů koncernu VW. Týká se jen VW/Audi/Škoda/Seat

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Odpovědět
Pajsn
Sběrač informací
Odpovědi: 0

Zkušenost s mdíly

Příspěvek od Pajsn »

Nemáte někdo zkušenost s mdíly? konkrétně http://www.mdily.cz/volkswagen-1/golf-i ... 06-00.html a http://www.mdily.cz/volkswagen-1/golf-i ... 51790.html je mi ta cena podezřelá, ale asi to zkusím. Takhle levnou dvouhmotu jsem neviděl. Není to nějaká zrada?
xklikas
Přispěvovatel

Příspěvek od xklikas »

Tohle neví,ale jinak jsem od nich věci bral a vše OK..
krepy
Přispěvovatel

Příspěvek od krepy »

xklikas píše:Tohle neví,ale jinak jsem od nich věci bral a vše OK..

tiez som bral tlmice cena fajn jedna chyba bola ze mi mal poslat doklad koli trebars pripadnej reklamaci a to sa nestalo (LOL)

bol som si preto osobne
VW GOLF IV TDI 1.9 81kw 1999
hondaaa
Přispěvovatel

Příspěvek od hondaaa »

taky jsem od neho bral a v pohode,byl jsem tam osobne pac jsem bral komplet spojku a komplet rozvody na fabii1 a nemel jsem duveru ale priste si necham vse v klidu poslat ;)
O1 1,9 tdi ASV 81 kw 2001,egr off
O1 1,9 tdi AGR 66 kw 2000,egr off
F1 1,9 sdi ASY 47 kw 2002
O3 1.4 tsi cng 2015
pitrisek
Přispěvovatel

Příspěvek od pitrisek »

No nevím, ale asi to bude čtyřdílná náhrada za dvojhmotu. To by asi bylo fakt nějak moc levné
Ted jsem si všiml že píše dvouhmota , tak nevím :? :? . Dej pak vědět jak to dopadlo!!
riksy1
Přispěvovatel

Příspěvek od riksy1 »

Je to vše ok. Jen pracuje s minimální marží. Je to originál. U nás jste všichni zvyklí přeplácet, tak se prodejci chovají podle lidí a násobí a násobí. A když někdo pak nabídne něco levněji tak je to "nějaké podezřelé". Nenakupujte od ostatních zlodějů typu elitu, kelly apod. a ono se ty ceny brzy změní.
chuckee
Přispěvovatel

Příspěvek od chuckee »

Dobrá cena, nebál bych se. Hodně lidí tam tady s fora objednává a v pohodě. Aspoň co jsem četl
octavia II 1.9 77kw r.v2006 BKC, new beetle 1.9 66kw r.v2001 ALH
pita_lbc
Nováček

Příspěvek od pita_lbc »

Taky jsem kupoval na O1 tlumice Bilstein a spojkovou sadu Sachs s dvouhmotou a vse uplne v pohode. Komunikoval jsem s nimi i telefonicky a opravdu maximalni spokojenost. Dily vzdy druhy den od objednani prisly...
davemo
Přispěvovatel

Příspěvek od davemo »

Asi budou mít menší marže ale je to tak zrovna včera jsem taky ohlížel různe shopy a polské allegro a díval na spojkové sady a u toho LUK set byla někde cena v akci 5500 myslím jinak jsem našel podobné http://www.autodily-cardo.cz/spojka/spo ... 600000600/ ;)
Seat toledo rv04 66kw rotačka
Pajsn
Sběrač informací

Příspěvek od Pajsn »

davemo píše:Asi budou mít menší marže ale je to tak zrovna včera jsem taky ohlížel různe shopy a polské allegro a díval na spojkové sady a u toho LUK set byla někde cena v akci 5500 myslím jinak jsem našel podobné http://www.autodily-cardo.cz/spojka/spo ... 600000600/ ;)
u tohohhle si nejsem jistý jestli jde o dvouhmotu...nechápu proč to k tomu rovnou nenapíšou ....neznáte nějakého prodejce v Praze s takovými pěknými cenami :o)))))))?????
riksy1
Přispěvovatel

Příspěvek od riksy1 »

Je to dvouhmota. Ono to je snad jasné z objednaciho čísla. Nebo v tescu když ti u chleba nenapíšou chléb, tak si budeš myslet, že je to vánočka ? Jo allegro ano, ale bacha na podvody.
riksy1
Přispěvovatel

Příspěvek od riksy1 »

Cena 5.500,- na polském allegru za novou spojku Luk nebo Sachs je totální hovadina. Poláci rádi zobrazují na obrázku aukce celý čtyřdílný set, ale v popisu aukce se dozvíš o co se jedná. Čtyřdílný set/dvouhmota/ od Luku je objednací číslo 600000600 a třídílný set/dvouhmota/ od Sachse je 2289000041. U toho Sachse k tomu musíš koupit ložisko 3151000388. To co máš origo z výroby v autě zjistíš podle win v ETCE. A proč hledáš prodejce z Prahy ? To se poděláš z poštovného, když už máš tak nízkou cenu ? Oba obchody jsou ok a nemusíš mít obavy, že ti v balíku pošlou cihlu. Ty čísla to je něco jako chleba a vánočka v Tescu na regále před nimi. Snad je to z toho popisu naprosto jasné. A kdyby jsi ještě něco hledal tak si otevři eshop např. auto kelly, najdi svoje auto, díl který hledáš a buděš tam mít kompletní popis, že tomu bude rozumět i tvůj pes po 10 pivech. :D :D :D
Pajsn
Sběrač informací

Příspěvek od Pajsn »

riksy1 píše:Cena 5.500,- na polském allegru za novou spojku Luk nebo Sachs je totální hovadina. Poláci rádi zobrazují na obrázku aukce celý čtyřdílný set, ale v popisu aukce se dozvíš o co se jedná. Čtyřdílný set/dvouhmota/ od Luku je objednací číslo 600000600 a třídílný set/dvouhmota/ od Sachse je 2289000041. U toho Sachse k tomu musíš koupit ložisko 3151000388. To co máš origo z výroby v autě zjistíš podle win v ETCE. A proč hledáš prodejce z Prahy ? To se poděláš z poštovného, když už máš tak nízkou cenu ? Oba obchody jsou ok a nemusíš mít obavy, že ti v balíku pošlou cihlu. Ty čísla to je něco jako chleba a vánočka v Tescu na regále před nimi. Snad je to z toho popisu naprosto jasné. A kdyby jsi ještě něco hledal tak si otevři eshop např. auto kelly, najdi svoje auto, díl který hledáš a buděš tam mít kompletní popis, že tomu bude rozumět i tvůj pes po 10 pivech. :D :D :D
dík za rady :D o poštovné mi nejde chtěl jsem si to vyzvednout osobně a podívat se co v tom je aby to bylo komplet. Auto mám u mechanika aby mi potvrdil že jde o podělanej setrvák. V pondělí má na mne čas to přehodit a když to nestihnu koupit mám peška (příští weekend jedu na hory a rád bych to stihnul). Bylo by pro mne jednoduší koupit to přímo v Praze viděl bych co v tom je a mohl proto kdykoliv zaject. S těma číslama jsem si nebyl jistý někde je k tomu na obrázku odpružená lamela z jednohmoty....takže tak :D a vánočku z Tesca já nerad (rofl)
Odpovědět

Zpět na „Údržba/problémy VW group (DIESEL)“